Kuna Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Poszukuje kogoś z medycyny pracy - szczegóły na priv
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Poszukuje kogoś z medycyny pracy - szczegóły na priv Let me google that for you
Kuna Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Sądowa? a co ja sekcje zwłok chce zrobić- po za tym nie o taką medycynę mi chodzi
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Sądowa? a co ja sekcje zwłok chce zrobić- po za tym nie o taką medycynę mi chodzi Google się pierdykło Let me google that for you
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Poszukuje kogoś z medycyny pracy - szczegóły na priv Nie ma sie co dziwic ,ze Ci nie chca podbic badan .......jak siedzisz przed doktorek z rozdziawioną gębą i Ci na domiar tego jeszcze z ozora ślina kapie
Kuna Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Hammer doszły mnie słuchu że bedziesz rezał coś podobnego
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Hammer doszły mnie słuchu że bedziesz rezał coś podobnegohttp://interlook.info/ledshadow/alm1.jpg No co Ty, jak mógłbym Cię naśladować
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Hammer doszły mnie słuchu że bedziesz rezał coś podobnegohttp://interlook.info/ledshadow/alm1.jpg Czadowe
Pretor Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie warto się pchać w powtórnie lakierowane felgi bo znalazłem coś ciekawego na allegro, gość mieszka nie daleko.
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie warto się pchać w powtórnie lakierowane felgi bo znalazłem coś ciekawego na allegro, gość mieszka nie daleko. Zależy czy tylko malowanie czy w rachubę wchodzi napawanie lub kitowanie
Pretor Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek tego ta ciula nie powie, jak były malowane to wszystko możliwe.
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek tego ta ciula nie powie, jak były malowane to wszystko możliwe. No tak... Lewopasowy upierdliwiec - Sadistic.pl japierdole
#Przemo# Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Kur... ale wysoki krawężnik dziś zaliczyłem przy parkowaniu. Myślałem że pół zderzaka oderwę cofając - i teraz z jednej strony jest nie równo f*ck Zasrane Katowice Wygląda podobnie do mojego??? ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Tomek tego ta ciula nie powie, jak były malowane to wszystko możliwe. No tak... Lewopasowy upierdliwiec - Sadistic.pl japierdole Takich powinni karać na pęczki dziura budżetowa to by się po roku zmniejszyła do zera
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Przemo wpadnij na spota , ja bede po 21:20 ....moze zrobimy mu szkode calkowitą ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- PS. Mam prawy tył do przetarcia
Orzeszek Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Jaki tu spokój w Szałasie siedzimy sobie z Grzesiem:whistling:
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Przemuś coś to nnarobił ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Jaki tu spokój w Szałasie siedzimy sobie z Grzesiem:whistling: Siedź, siedź, dawno Cię tam nie było
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak bedziecie dluzej to wpadne ok 21:25
Rekomendowane odpowiedzi