Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Artur dziś leciałem 37min ten odcinek tempomacik na 150 i wio ja 2 razy paliłem więc zwalniałem do jakiejś 90'tki ....pod Czerwionką stałem pare minut bo sie koleś od bandy odbił i rodupcył bok Ta i na światłach na Podwarpiu tam trafiłem zielone
danielom Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Danielu nie stresuj się Ja sie nie stresuje, powiem Ci szczerze, mam w d*pie wasze przechwałki kto więcej i kiedy leciał, dziecinada taka... Generalnie, nauczylem sie, że lepiej trzymac jezyk za zebami i sie nie udzialac, jak odzywaja sie specjalisci, ktorzy pisza historie z kosmosu nieraz a wszyscy sluchaja i lykaja jak pelikany, a w domu pomysla sobie swoje.
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Danielu nie stresuj się Ja sie nie stresuje, powiem Ci szczerze, mam w d*pie wasze przechwałki kto więcej i kiedy leciał, dziecinada taka... Generalnie, nauczylem sie, że lepiej trzymac jezyk za zebami i sie nie udzialac, jak odzywaja sie specjalisci, ktorzy pisza historie w kosmosu nieraz a wszyscy sluchaja i lykaja jak pelikany, a w domu pomysla sobie swoje. Ewka, puść Daniela do kompa
danielom Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Ewka to zona Grzesia, nie moja :grin:
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Ewka to zona Grzesia, nie moja :grin: :polew: no właśnie :doh: ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- AJMsorry
danielom Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Moja Natalka nie mieszka jeszcze ze mna, takze dostep do komputera mam bez jej wiedzy
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Moja Natalka nie mieszka jeszcze ze mna, takze dostep do komputera mam bez jej wiedzy farciarz
danielom Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Juz nie dlugo , ale trzeba korzystac
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 może jakiś mini spot pod wieczór ?.........warunki są idaelne by z Hammerem stanąć na krechę do setki może by były szanse ..... tak tak Daniel wiem . .....jak dziecko .....jak dziecko
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 No Artur Ty to nigdy nie dorosniesz ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Danielu nie stresuj się Ja sie nie stresuje, powiem Ci szczerze, mam w d*pie wasze przechwałki kto więcej i kiedy leciał, dziecinada taka... Generalnie, nauczylem sie, że lepiej trzymac jezyk za zebami i sie nie udzialac, jak odzywaja sie specjalisci, ktorzy pisza historie z kosmosu nieraz a wszyscy sluchaja i lykaja jak pelikany, a w domu pomysla sobie swoje. Panie a kto się spuszczał ile to ma koni po sofcie i jak mu fura zapitala luzuj zwieracz, nie od wczoraj się znamy a jakieś jaja też muszą być PS. z chemii samochodowej nic nie potrzebujesz?
#Przemo# Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Moja głowa Powiem wam jak Saleta będzie tak walczył z Gołotą jak wczoraj z flaszkami to Andrzej niech się nawet na ten ring nie wybiera
addassko Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi:wysli eska gdzie sie ustawiacie ja lece do Ustronia familijnie to pozniej mozna cos pomyslec
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 żyje... po kościółku przy przed obiadkiem:decayed: ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ---------- Ewka to zona Grzesia, nie moja :grin: :polew: no właśnie :doh: ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- AJMsorry luzik Stasiu
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 zarysował mi fure jakiś skurviel w Gliwicach pod Politechniką.. zabić to mało dobrze, że śliczna ma malutkie rany ale i tak kurvica ojojoojjj...jakoś ten tydzień zabrał jakieś tam żniwa:kwasny: Przemo i Ty
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 no cóż idę na obiadek (wiem jakoś późno:mysli:)...swoje trzeba wchłonąć ...dobrze, że ja po melanżu:grin: mam zawsze apetyt:kox:
Rekomendowane odpowiedzi