Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja w robocie .....Bosze za jakie grzechy
danielom Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 No Artur Ty to nigdy nie dorosniesz ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Danielu nie stresuj się Ja sie nie stresuje, powiem Ci szczerze, mam w d*pie wasze przechwałki kto więcej i kiedy leciał, dziecinada taka... Generalnie, nauczylem sie, że lepiej trzymac jezyk za zebami i sie nie udzialac, jak odzywaja sie specjalisci, ktorzy pisza historie z kosmosu nieraz a wszyscy sluchaja i lykaja jak pelikany, a w domu pomysla sobie swoje. Panie a kto się spuszczał ile to ma koni po sofcie i jak mu fura zapitala luzuj zwieracz, nie od wczoraj się znamy a jakieś jaja też muszą być PS. z chemii samochodowej nic nie potrzebujesz? Pokaz mi, gdzie i kiedy. Nie, póki co mam wszystko chyba. Kupil bym jakas rekawice do mycia tylko, coś proponujesz?
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jakby ,który nie miał pomysłu na walentynki ...... Valintine Day Amazing Gift For Girlfriend - YouTube :polew::polew::polew:
Matek Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 zarysował mi fure jakiś skurviel w Gliwicach pod Politechniką.. zabić to mało dobrze, że śliczna ma malutkie rany ale i tak kurvica ojojoojjj...jakoś ten tydzień zabrał jakieś tam żniwa:kwasny: Przemo i Ty obrażenia nie są wielkie ale tak czy siak idzie sie wkurzyć, rozumiem ciasno na parkingu ale no bez przesady.. tak to jest jak ktoś za jajka prawko zdaje
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 No Artur Ty to nigdy nie dorosniesz ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Danielu nie stresuj się Ja sie nie stresuje, powiem Ci szczerze, mam w d*pie wasze przechwałki kto więcej i kiedy leciał, dziecinada taka... Generalnie, nauczylem sie, że lepiej trzymac jezyk za zebami i sie nie udzialac, jak odzywaja sie specjalisci, ktorzy pisza historie z kosmosu nieraz a wszyscy sluchaja i lykaja jak pelikany, a w domu pomysla sobie swoje. Panie a kto się spuszczał ile to ma koni po sofcie i jak mu fura zapitala luzuj zwieracz, nie od wczoraj się znamy a jakieś jaja też muszą być PS. z chemii samochodowej nic nie potrzebujesz? Pokaz mi, gdzie i kiedy. Nie, póki co mam wszystko chyba. Kupil bym jakas rekawice do mycia tylko, coś proponujesz? Nie chce mi się szukać Ja mam taką i podobno nie ma lepszej http://mrcleaner.pl/carpro-cquartz-wool-wash-mitt-ultra-delikatna-rekawica-p-p1811.html Mówią że ta z megsa też daje radę
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 kurfa gąbka za stófę ?????????????????:shock3::shock3::facepalm: nie mam pytań :doh::doh::shock3::shock3:
#Przemo# Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jak się szlachta bawi koszta się nie liczą :polew:
danielom Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 No Artur Ty to nigdy nie dorosniesz ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Danielu nie stresuj się Ja sie nie stresuje, powiem Ci szczerze, mam w d*pie wasze przechwałki kto więcej i kiedy leciał, dziecinada taka... Generalnie, nauczylem sie, że lepiej trzymac jezyk za zebami i sie nie udzialac, jak odzywaja sie specjalisci, ktorzy pisza historie z kosmosu nieraz a wszyscy sluchaja i lykaja jak pelikany, a w domu pomysla sobie swoje. Panie a kto się spuszczał ile to ma koni po sofcie i jak mu fura zapitala luzuj zwieracz, nie od wczoraj się znamy a jakieś jaja też muszą być PS. z chemii samochodowej nic nie potrzebujesz? Pokaz mi, gdzie i kiedy. Nie, póki co mam wszystko chyba. Kupil bym jakas rekawice do mycia tylko, coś proponujesz? Nie chce mi się szukać Ja mam taką i podobno nie ma lepszej MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Shop Mówią że ta z megsa też daje radę MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Shop ?
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Ano, ta. Z tych innych futrzaków włosy wychodzą... ---------- Post dopisany at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- kurfa gąbka za stófę ?????????????????:shock3::shock3::facepalm: nie mam pytań :doh::doh::shock3::shock3: Polerke już Ci zrobili specjaliści od malowania...?
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jeszcze nie .....dach trza klarem jechać jeszcze raz ....ten kawałem co się zmarszczył
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 po obiadku i popołudniowej drzemce:decayed: no Arturku z tego coś wczora mówił...została Ci jeszcze niecała godzina:whistling: ...roboty oczywiście:decayed:
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jestem w swd'u zrobie 3 badania i śmigam na Rój
laki83 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jestem w swd'u zrobie 3 badania i śmigam na Rój a co tam za spociszcza kombinujecie?
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jestem w swd'u zrobie 3 badania i śmigam na Rój a co tam za spociszcza kombinujecie? Bal samców.
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jestem w swd'u zrobie 3 badania i śmigam na Rój a co tam za spociszcza kombinujecie? nic odbieram tylko swoje 4 kółka...te w mniejszym wydaniu:wink:
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja myślę, że bym się pisał "na te wykombinowanie" laki...nuda to była ze 2-5h temu...yy...wróć!! Ze 2h bo resztę przespałem:decayed:
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja jestem za ...tylko nie jem nic .....kawka ??????? hmmmmmmm......
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja jestem za ...tylko nie jem nic .....kawka ??????? hmmmmmmm......no nie gadaj, że taka dawka źle wpłynęła na Twój metabolizm:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi