danielom Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie wybierzemy się do Bielska (Jasienica- MCDonald's ) na spota dziś ? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 13:57_________________________________________________na 19 np byśmy się tam stawili ja nie dam rady
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;)
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;) Znowu Ty :tongue4:
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;) Znowu Ty :tongue4: no tak latwo sie mnie nie pozbedziesz... a tym razem zabieram ekipe :kox:
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;) Znowu Ty :tongue4: no tak latwo sie mnie nie pozbedziesz... a tym razem zabieram ekipe :kox: Będzie bal samców z kato :polew:
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;) Znowu Ty :tongue4: no tak latwo sie mnie nie pozbedziesz... a tym razem zabieram ekipe :kox: Będzie bal samców z kato :polew: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Polko_V Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 wszystkim o ja pierlole jak to czytałem :polew: co wyście brali...dajcie numer do tego dealera
cabriofan Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Chopy -Najlepszego w Nowym Roku :>[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:31_________________________________________________Pojawiam się i znikam -do roboty
Kuna Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jaki numer dilera niech biorą połowę :gwizdanie: Dobry wieczór po za tym
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jaki numer dilera niech biorą połowę :gwizdanie: Dobry wieczór po za tym :cool1:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 zapraszamy zapraszamy[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:11_________________________________________________może w końcu coś się ruszy w tym BB a Ty czemu nie przyjechałeś skoro zapraszasz :gwizdanie: ? My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;) niech zgadnę ...................................... nieoznakowanymi vectrami 2.8T :polew: :polew:
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 zapraszamy zapraszamy[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:11_________________________________________________może w końcu coś się ruszy w tym BB a Ty czemu nie przyjechałeś skoro zapraszasz :gwizdanie: ? My tez jutro bedziemy na 3-4 autka z okolic Kato... ale kto niech pozostanie niespodzianka ;) niech zgadnę ...................................... nieoznakowanymi vectrami 2.8T :polew: :polew: to Ci sie udało :oklaski: :oklaski: :oklaski: napewno klubowymi autkami
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 ale Alfa bedzie jutro tam smigac :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:55_________________________________________________ale do 17.0-17.15 ;) musza wrocic na 18.00 hahahahaha[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:56_________________________________________________i dopisz do listy mnie z tajna ekipa :D
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 spoko nie będziemy ich stresować i .........................obciachu im robić
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 spoko nie będziemy ich stresować i .........................obciachu im robić prawidłowo :kox:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i dopisz do listy mnie z tajna ekipa :D coś mi się wydaje ,że wszystkie "cywilne" furki przyjadą jutro na szaszłyczka "niby" przypadkiem btw ostatnio nawet widziałem pod Skoczowem czerwonego Chevroleta Aveo -chyba [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:00_________________________________________________nieważne sedan czerwony bankowo "Wasz"
Rekomendowane odpowiedzi