addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i dopisz do listy mnie z tajna ekipa :D coś mi się wydaje ,że wszystkie "cywilne" furki przyjadą jutro na szaszłyczka "niby" przypadkiem prosze Cie... glupi zart... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:02_________________________________________________ nieważne sedan czerwony bankowo "Wasz" nie nasz tylko operacyjny z kryminalnej
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i dopisz do listy mnie z tajna ekipa :D coś mi się wydaje ,że wszystkie "cywilne" furki przyjadą jutro na szaszłyczka "niby" przypadkiem prosze Cie... glupi zart... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:09_________________________________________________u nas w sjz jest tyle tych cywilnych z kryminalnej ,że czasem wieczorem mam wrażenie ,że jeżdżą tylko oni i taryfy po mieście
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i dopisz do listy mnie z tajna ekipa :D coś mi się wydaje ,że wszystkie "cywilne" furki przyjadą jutro na szaszłyczka "niby" przypadkiem prosze Cie... glupi zart... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:09_________________________________________________u nas w sjz jest tyle tych cywilnych z kryminalnej ,że czasem wieczorem mam wrażenie ,że jeżdżą tylko oni i taryfy po mieście dokladnie tak jest i nie tylko u Ciebie ;)
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 a marki do wyboru do koloru bravo ,megane ,ducato , jakby nie pamiętał człowiek ich "blach" to nieraz by się mógł zdziwić [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:15_________________________________________________dobra do domu w końcu spadam ,
Kuna Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 U nas śmigają koledzy Fiatami Bravo z kryminalki. A drogóweczka ma vectre Addassko - jak mam rozumieć to kolego w mundurówce (Policji) robisz, a dokładnie drogówka?
danielom Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kuna80 wpadniesz w koncu do nas?
#Przemo# Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 :hi: Ja dzisiaj nie dam rady ale za tydzień kto wie jak się ułoży ARTUROO sorki za wczoraj nie dałem rady a może inaczej byłem ale za późno i was już nie było
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 jak macie miejsce to wpadnę dzisiaj tak na 90% ostatnio byłem czystą furką to dzisiaj dla odmiany wpadnę upierdzieloną i bez zaślepki w przednim zderzaku
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 jak macie miejsce to wpadnę dzisiaj tak na 90% ostatnio byłem czystą furką to dzisiaj dla odmiany wpadnę upierdzieloną i bez zaślepki w przednim zderzaku wpadnij to mnie znowu przewieziesz, ale tym razem bez sevesa :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 H4mm3R bierz patyk i sam się przewieziesz ............... mina Mirona będzie bezcenna
danielom Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 jak macie miejsce to wpadnę dzisiaj tak na 90% ostatnio byłem czystą furką to dzisiaj dla odmiany wpadnę upierdzieloną i bez zaślepki w przednim zderzaku Wpadaj wpadaj, my co prawda na godzinke ale bedziemy
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 jak macie miejsce to wpadnę dzisiaj tak na 90% ostatnio byłem czystą furką to dzisiaj dla odmiany wpadnę upierdzieloną i bez zaślepki w przednim zderzaku wpadnij to mnie znowu przewieziesz, ale tym razem bez sevesa :polew: dobrze że jeszcze walizek ze sobą nie mieli
addassko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 kur...a troszke mam zapier... w robo ale postaram sie ogarnac wszystko i wpasc ale troszke pozniej ekipa chyba tez wpadnie
Rekomendowane odpowiedzi