Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę w pracy do wieczora więc mnie standardowo ominęło
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój furacz też był biały, więc 1,5h my się bawili to pizgało w uszka no to cza było powiedzieć, że mieliście grupowe mycie też bym się podpiął :kox: Następnym razem dam znać Tez sie pisze
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój furacz też był biały, więc 1,5h my się bawili to pizgało w uszka no to cza było powiedzieć, że mieliście grupowe mycie też bym się podpiął :kox: Następnym razem dam znać Tez sie pisze w końcu te zamówione galony kosmetyków by się zaczęły zwracać
laki83 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ej co wy chcecie od mojej czapeczki?w zabełkowie to wiało jakby sie kto powiesił a z drugiej strony jest ori z jagermaister'a
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 rozcieńczaliście alko do mycia aut :decayed:
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 w weekend no laki ta czapeczka mnie rozbiła emecjonalnie
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 http://www.sadistic.pl/kompilacja-o-cyganach-vt98189.htm :decayed: :polew:
laki83 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 w weekend no laki ta czapeczka mnie rozbiła emecjonalnie nie gadaj..czapeczka jest w deche
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 w weekend no laki ta czapeczka mnie rozbiła emecjonalnie nie gadaj..czapeczka jest w deche no nie mówie, że zła bo ja też mam "taka inną"
Pretor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Sorki że tak szybko musiałem jechać.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:36_________________________________________________Chciałem także pogratulować pomysłu na spoty w tym miejscu. Miejscówka idealna, jak jest zimno można miło w cieple spędzić czas, latem można postać na parkingu i kupić coś na ochłodę . Ponadto jak ktoś chce to można wypróbować autko. Super miejsce na spoty .
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Sorki że tak szybko musiałem jechać.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:36_________________________________________________Chciałem także pogratulować pomysłu na spoty w tym miejscu. Miejscówka idealna, jak jest zimno można miło w cieple spędzić czas, latem można postać na parkingu i kupić coś na ochłodę . Ponadto jak ktoś chce to można wypróbować autko. Super miejsce na spoty . dzieki ze wpadles
#Przemo# Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 10:55_________________________________________________ :hi: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 14:02_________________________________________________pierwsza 100 już tuż tuż i tempo spada A tu należałoby przyspieszyć żeby flaszeczki pękały imprezka się kręciła :> Daniel ja Ci wczoraj mówiłem jak tam w Bielsku piją :gwizdanie: :decayed: :decayed: Tak Arturoo i Minio w spółce i wszystkie flaszki pękną zanim je otworzymy :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Troche nas przyćmiło ........... po tym karczku chyba
Rekomendowane odpowiedzi