srb38vx Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed:
seves Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura?
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: Za mną na pewno nie tęsknisz ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura? Kupił nowy gadżet .....bo stary ma z oleju
srb38vx Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura? nie jeszcze sie dywaniki nowe kupiłem żeby w heblu było wszystko nowe :grin: od stanley ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: Za mną na pewno nie tęsknisz ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura? Kupił nowy gadżet .....bo stary ma z oleju :grin: ściulik
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura? nie jeszcze sie dywaniki nowe kupiłem żeby w heblu było wszystko nowe :grin: od stanley ....dywaniki z aso .......na bogato ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura? nie jeszcze sie dywaniki nowe kupiłem żeby w heblu było wszystko nowe :grin: od stanley ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: Za mną na pewno nie tęsknisz ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- Ja wpadne ubić interes tylko sobie nie myślcie że się za wami stęskniłem :decayed: sprzedowosz fura? Kupił nowy gadżet .....bo stary ma z oleju :grin: ściulik ....i niby czysto w aucie .....hehe......bajzel jak u mnie w bagażniku
srb38vx Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 jedzie ktoś koło ASO dzisiaj , mam tam śrubki do odebranio ,a nie chce audiczki zmoczyć
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Będę w SR to Ci odbiorę ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- jedzie ktoś koło ASO dzisiaj , mam tam śrubki do odebranio ,a nie chce audiczki zmoczyć Czyli srebrnym ścigaczem na spota jedziesz ?
srb38vx Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Będę w SR to Ci odbiorę ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- jedzie ktoś koło ASO dzisiaj , mam tam śrubki do odebranio ,a nie chce audiczki zmoczyć Czyli srebrnym ścigaczem na spota jedziesz ? jak bydzie padać to srebrnym :naughty
seves Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Będę w SR to Ci odbiorę ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- jedzie ktoś koło ASO dzisiaj , mam tam śrubki do odebranio ,a nie chce audiczki zmoczyć Czyli srebrnym ścigaczem na spota jedziesz ? Arturku - w ASO na mnie ma coś zamówione Dydo (osłony tarcz i moze cos jeszcze) - zapytalbys czy to juz mo odbioru? dzieki w jego imieniu
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Będę w SR to Ci odbiorę ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- jedzie ktoś koło ASO dzisiaj , mam tam śrubki do odebranio ,a nie chce audiczki zmoczyć Czyli srebrnym ścigaczem na spota jedziesz ? Arturku - w ASO na mnie ma coś zamówione Dydo (osłony tarcz i moze cos jeszcze) - zapytalbys czy to juz mo odbioru? dzieki w jego imieniu Oki
Kuna Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ale zimno, chciałem pomalować zaciski i wypolerować całe felgi Z prania już , zrezygnowałeś ? ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- Dzisiaj ma padać do wieczora - przyjedziesz ? ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Na spota Dzwoniłem do Ciebie nie odbierałeś. A teraz taka kijowa pogoda że to nie wyschnie. Odezwę się po majówcę jak zobacze jak pracuję Artur, bo ja nie potrzebuję mieć hebli droższych od całego samochodu
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kuna wyschnie.............Sławek dzwonił mi i mówił ,że najwyżej wstawi koksiok Ci na tylną kanapę i po 15 minutach będzie sucho
Orzeszek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kuna wyschnie.............Sławek dzwonił mi i mówił ,że najwyżej wstawi koksiok Ci na tylną kanapę i po 15 minutach będzie sucho Nie pamiętam czy Kuna ma szyber , gdzieś trzeba komin z atomioka wystawić
Pretor Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja też dzisiaj będę ;-) . Wysłane z mojego MT27i
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kuna wyschnie.............Sławek dzwonił mi i mówił ,że najwyżej wstawi koksiok Ci na tylną kanapę i po 15 minutach będzie sucho Nie pamiętam czy Kuna ma szyber , gdzieś trzeba komin z atomioka wystawić I tak sie nie kapnie jak mu wytniesz maly otworek ....auto kupił bez tempomatu to i tego nie zauważy
Orzeszek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kuna wyschnie.............Sławek dzwonił mi i mówił ,że najwyżej wstawi koksiok Ci na tylną kanapę i po 15 minutach będzie sucho Nie pamiętam czy Kuna ma szyber , gdzieś trzeba komin z atomioka wystawić I tak sie nie kapnie jak mu wytniesz maly otworek ....auto kupił bez tempomatu to i tego nie zauważy
Pucek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Audi RS6 R by MTM (730+HP) vs. BMW X5 3.0ds - warszawa, acceleration, vmax - YouTube
Pretor Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Pucek Audi RS6 R by MTM (730+HP) vs. BMW X5 3.0ds - warszawa, acceleration, vmax - YouTube Przez takich ........ później kierowcy BMW mają opinie buraków.
Rekomendowane odpowiedzi