m3rvin Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 koleś samobója se strzelił Oferta - Audi RS6 - AUDI RS6 AUTO BEZWYPADKOWE ,ZAWIESZENIE BILSTEIN B16,TARCZE KLOCKI ZIMMERMAN,FERODO.FILTRY K&N NOWE OPONYI FELGI KONTAKT 793113620
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 koleś samobója se strzelił Oferta - Audi RS6 - AUDI RS6 AUTO BEZWYPADKOWE ,ZAWIESZENIE BILSTEIN B16,TARCZE KLOCKI ZIMMERMAN,FERODO.FILTRY K&N NOWE OPONYI FELGI KONTAKT 793113620 czemu ??
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 może goni nim cały czas ,a ogłoszenie wystawia co jakiś czas .....
Polko_V Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Grzesiek, pytałem i podobno metalowych uszczelek się nie dociąga ajj...tam jest metalowa..., bo te "zwykłe" tak:wink::wink:
neimaD Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie jechał ze mną .....gdyby się trzymał tylko ciut bliżej to razem byśmy przeszli na zielonym....ale stabilizatory seria to sam wiesz jak to po łukach zapitala ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- tyle ,że wygodna furmanka w cholerę Arturo daj mi 2 miesiące jeszcze i nie będę tak dostawać od Ciebie Pany tak czytam i mam pytanie odnośnie spowalnaczy... Macie dojścia do dobrego sprzętu w rozsądnej $? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
m3rvin Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie jechał ze mną .....gdyby się trzymał tylko ciut bliżej to razem byśmy przeszli na zielonym....ale stabilizatory seria to sam wiesz jak to po łukach zapitala ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- tyle ,że wygodna furmanka w cholerę Arturo daj mi 2 miesiące jeszcze i nie będę tak dostawać od Ciebie Pany tak czytam i mam pytanie odnośnie spowalnaczy... Macie dojścia do dobrego sprzętu w rozsądnej $? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e mam takie tarcze w super cenie zimmerman df4695s 330zl tylko mam same tarcze nowki w karrttonie 2szt
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie jechał ze mną .....gdyby się trzymał tylko ciut bliżej to razem byśmy przeszli na zielonym....ale stabilizatory seria to sam wiesz jak to po łukach zapitala ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- tyle ,że wygodna furmanka w cholerę Arturo daj mi 2 miesiące jeszcze i nie będę tak dostawać od Ciebie Pany tak czytam i mam pytanie odnośnie spowalnaczy... Macie dojścia do dobrego sprzętu w rozsądnej $? Daj numer do siebie...moze być pw.... Zmiana stabilizatorow w aucie na jakies większe od seryjnych zmienia autko niesamowicie....
neimaD Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie jechał ze mną .....gdyby się trzymał tylko ciut bliżej to razem byśmy przeszli na zielonym....ale stabilizatory seria to sam wiesz jak to po łukach zapitala ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- tyle ,że wygodna furmanka w cholerę Arturo daj mi 2 miesiące jeszcze i nie będę tak dostawać od Ciebie Pany tak czytam i mam pytanie odnośnie spowalnaczy... Macie dojścia do dobrego sprzętu w rozsądnej $? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e mam takie tarcze w super cenie zimmerman df4695s 330zl tylko mam same tarcze nowki w karrttonie 2szt Nigdy więcej zimmermana... Mam komplet na tyle i puszcza jak stare... Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
neimaD Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cholerny słownik... Piszczą miało być... Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cholerny słownik... Piszczą miało być... Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e To jest wina klocków i smaru a nie tarcz
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zmień klocki albo przesmaruj je tym.. I nie będą piszczeć.
neimaD Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wiem, że to klocki nie tarcze, chodziło mi o to, że dałem komplet zimmermana klocki + tarcze i piszczą. To jest smar montażowy, tak mi sie wydaje? Jak on ma pomóc? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
tomaszstn Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dla pocieszenia Ci napiszę że zestaw ATE, tarcze i klocki też popiskują
Rekomendowane odpowiedzi