Pretor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dzięki Sławek Wysłane z mojego MT27i
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 No to najwspanialszego Piotruś życzę... :drunk:
Pretor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wielkie dzięki ;-) Wysłane z mojego MT27i
miron78 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jest ktoś zainteresowany Ubezpieczeniem na życie ? Mamy w tej chwili jedno z lepszych ubezpieczeń na życie (ING Ochrona Plus) w promocji - promocja trwa do końca miesiąca czyli do niedzieli włącznie Można się na prawdę dobrze ubezpieczyć za bardzo rozsądne pieniądze - sam z żoną skorzystałem za 40-50zł miesięcznie można być ubezpieczonym na 100-150 tyś zł - jak ktoś bardziej zainteresowany dajcie znać
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jest ktoś zainteresowany Ubezpieczeniem na życie ? Mamy w tej chwili jedno z lepszych ubezpieczeń na życie (ING Ochrona Plus) w promocji - promocja trwa do końca miesiąca czyli do niedzieli włącznie Można się na prawdę dobrze ubezpieczyć za bardzo rozsądne pieniądze - sam z żoną skorzystałem za 40-50zł miesięcznie można być ubezpieczonym na 100-150 tyś zł - jak ktoś bardziej zainteresowany dajcie znać To ja mam lepsze ubezpieczenie, 190zł/rok i też na 100-150 tyś zł
Rekomendowane odpowiedzi