Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Tylko seria za mną przemawia.....oprócz tej serii co pisał seves
seves Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 bry dobry przez te luki w forum widzę że Orzeszek jest najpilniejszym użytkownikiem i to on kończy i zaczyna dzień
neimaD Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 <b> Arturoo </b> może ta Oferta - Audi A6 - ************************************************************************************************** AUDI A6 4.2 V8 FSI 349KM / S-LI
Orzeszek Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 bry dobry przez te luki w forum widzę że Orzeszek jest najpilniejszym użytkownikiem i to on kończy i zaczyna dzień
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 <b> Arturoo </b> może ta Oferta - Audi A6 - ************************************************************************************************** AUDI A6 4.2 V8 FSI 349KM / S-LI Pane........ ..jak ja bym mial wolną stówę w kieszeni.....to ............ bym sobie życie na nowo ułożył
#Przemo# Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 gdybyś tyle nie "zainwestował" w modzenie smerfa to byś miał panocku
Polko_V Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 ja dziś późnym popołudniem śmigam w kierunku Czech, lecz tam nie jadę
neimaD Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 <b> Arturoo </b> może ta Oferta - Audi A6 - ************************************************************************************************** AUDI A6 4.2 V8 FSI 349KM / S-LI Pane........ ..jak ja bym mial wolną stówę w kieszeni.....to ............ bym sobie życie na nowo ułożył No to innej "igły" z rozsądnym silnikiem nie widzę :] A jak chcesz podtlenek LPG to pamiętaj, że max z 2005r Później jest FSI i robi się trudny temat...
Mario22 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Elo ... kto jutro bedzie na spoc8e bo powiem szczerze ze przy tej pogodzie to do 19 to juz moge byc po pifku i nie bede sie napinal zeby na sile wpasc na frytki i warzywa na parze ... haha
Polko_V Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 ja na pewno bd na spociku... :decayed: ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- yy...i to od 19:kox:
Kuna Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Cóż za pechowy dzień. Auto stoi sobie pod blokiem na parkingu, aż tu nagle patrze a ktoś mi przytarł lampe, zderzak i nadkole z prawej strony
diman Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Cóż za pechowy dzień. Auto stoi sobie pod blokiem na parkingu, aż tu nagle patrze a ktoś mi przytarł lampe, zderzak i nadkole z prawej strony a sprawca się oczywiście nie przyznał i pojechał skąd ja to znam pół auta mam tak poobijane
H4mm3R Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Cóż za pechowy dzień. Auto stoi sobie pod blokiem na parkingu, aż tu nagle patrze a ktoś mi przytarł lampe, zderzak i nadkole z prawej strony Też się odezwiesz jak coś się stanie ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- Grzesiu wielkie dzięki za dziś :notworthy:
Kuna Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zarobiony jestem teraz, auto służbowe, moje na parkingu grzecznie stoi a tu taki burak. Zderzak i nadkole już "spolerowałem" jest ok w miarę, ale lampa szkoda gadać
Rekomendowane odpowiedzi