Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 może kiedyś się skuszę jak mnie wqurwią na SK
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 W piątek w gliwicach robią wigilijny spot ...może się zorganizujemy i pojedziemy do nich ?
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 niestety ja w piątek odpadam [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 10:04_________________________________________________chyba, że to będą mieć na 20.00+ok. 30 min dojazdu :gwizdanie:
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 W piątek w gliwicach robią wigilijny spot ...może się zorganizujemy i pojedziemy do nich ? ja jadę i nawet pytałem o to wczoraj ale jakoś zbyt energicznej reakcji nie zaobserwowałem :polew:
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 bo wszyscy byli zafascynowani otwarciem...nowego wątku :decayed:
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 To ja nie slyszalem tego ,dopiero wieczorem kolo 23 czytalem na gliwickich o tym
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Artur...a Ty jedziesz do tych gliwic w piątek :?:
H4mm3R Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 W piątek w gliwicach robią wigilijny spot ...może się zorganizujemy i pojedziemy do nich ? ja jadę i nawet pytałem o to wczoraj ale jakoś zbyt energicznej reakcji nie zaobserwowałem :polew: Kiedy, gdzie i kogo pytałeś ja się jako pierwszy określiłem że jadę
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ale ja pytałem na parkingu w Rybniku jeszcze to może przez ten mróz nie było słychać ... W sumie tylko Wiesiek zareagowal i powiedział że nie bo jedzie do niemiec:gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Artur...a Ty jedziesz do tych gliwic w piątek :?: Chyba pojedzie ze mną [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 10:12_________________________________________________ ale ja pytałem na parkingu w Rybniku jeszcze to może przez ten mróz nie było słychać ... W sumie tylko Wiesiek i Arturoo zareagowali :gwizdanie: to mnie tam nie było
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 bo ja bym nawet mógł dojechać do tych gliwic jakby jeszcze ktoś tam był koło...20.30 a nawet prędzej...A1 bym dojechał, ale potem ktoś by musiał gdiześ na mnie poczekać i zaprowadzić
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 W piątek w gliwicach robią wigilijny spot ...może się zorganizujemy i pojedziemy do nich ? ja jadę i nawet pytałem o to wczoraj ale jakoś zbyt energicznej reakcji nie zaobserwowałem :polew: Kiedy, gdzie i kogo pytałeś ja się jako pierwszy określiłem że jadę no Ciebie jeszcze nie było
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ale ja pytałem na parkingu w Rybniku jeszcze to może przez ten mróz nie było słychać ... W sumie tylko Wiesiek zareagowal i powiedział że nie bo jedzie do niemiec :gwizdanie: a wtedy...to ja liczyłem palce u nóg czy jeszcze są
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dzisiaj bede wiedzial ,czy pojade ,musze w pracy sie pozmieniac troszke ale postaram sie tak zrobic by od 18 miec wolne i tam wie wybrac seves musialo byc tak zimno ,ze moze zareagowalem ale od razu zapomnialem o tym
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 chwila a gliwice na którą to mają ??
Rekomendowane odpowiedzi