Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Elo!

Ja jak sie wyrobie jutro z robotą w domu to też wpadne!! :wink:

Hammer, jeszcze raz mega, mega dzięki za pomoc i nadzór dzisiaj :decayed::wink::notworthy:

Co tam broiliście??

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 732,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

wyyjebany w kosmos :zemdlal:...a to dopiero początek:facepalm:

...i jak się tu nie napić, no to pssyyt:beer:

powiedz żonie żeby wyluzowała bo cie zajedzie :grin::decayed:

:grin: ściul:decayed:

Elo!

Hammer, jeszcze raz mega, mega dzięki za pomoc i nadzór dzisiaj :decayed::wink::notworthy:

Co tam broiliście??

na pewno autko polerowali...jestem ciekaw efektu czarnucha:kox::wink:

Opublikowano

Efekt jak efekt....d*pa nie urwana z tego co Maniek mi dzwonił......małe ...czarne....i coś tam błyszczące....mówił ,że wygląda jakby go dobrze ktoś umył....ponoć sygnalizował Hammerowi ,że miało być inaczej ale Tomek tylko Ludwika w tych momentach dolewał do pracownicy przy płukaniu by mu odebrać argumenty :grin:

Idę spać bo pier**lę :facepalm:.....

:decayed:

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 07:32 ----------

Mam do Was pytanie. Wczoraj miałem akcję w Żorach że jechałem za jakąś laguną i dojechaliśmy do ciężarówki która przewoziła asfalt. Po dojechaniu do niej z pod kół laguny poleciało bardzo dużo cząstek asfaltu który zostawiało na drodze ciężarowe auto, tyle tego poleciało że czułem się jak bym wjechał pod gradobicie. Laguna go wyprzedziła i pojechała, ja jechałem za tym obleśnym obciągaczem z ciężarowego i zadzwoniłem po pałkarzy. Śledziłem go aż do wjazdu na jakiś plac gdzie przyjechał po kolejny załadunek asfaltu i dawałem cynk policji i w końcu przyjechali. Powiedziałem o co chodzi, pooglądali moje auto i pojechali za nim na ten plac załadunkowy a mi powiedzieli że to wszystko. Teraz nie wiem co dalej, bo na szybie mam dużo nowych małych odprysków ale i tak już ich miałem sporo. Na lakierze za bardzo nic nie widać bo też już były odpryski. Warto sobie głowę zawracać czy odpuścić bo i tak nic nie dostanę bo i tak na szybie było dużo takich samych odprysków, ale wkurza mnie to że przybyło ich z 30% w ciągu kilku sekund. Opony też miałem całe obklejony od cząstek asfaltu ale przy dwóch paczkach wszystkie odpadły :wink:.

Opublikowano
Elo!

Wpadnij dziś niech synki zobaczą :decayed:

---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ----------

Artur weź nie pier**l :doh: chyba za dużo z siemianem obcujesz :decayed:

---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ----------

Opublikowano

Piotrek ostatnie zdanie to odpowiedź na Twoje pytanie....tak trza jeździć by nie mieć z ciężarówkami problemów..:decayed:

Tomku...przecież napisałem.........,że idę spać...bo....:wink:...

Jedzie ktoś dziś na kawę ?

Opublikowano

Siema.

Pretor zachowuj bezpieczny odstep...:D

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja nie jechałem za ciężarówką tylko za laguną i po dojechaniu do ciężarówki z pod kół laguny poleciał na moje auto grad cząstek asfaltu który zostawiała za sobą ciężarówka. Mam nadzieje że mu pałkarze doje##li odpowiedni mandat za to.

Wysłane z mojego MT27i

Opublikowano
Ja nie jechałem za ciężarówką tylko za laguną i po dojechaniu do ciężarówki z pod kół laguny poleciał na moje auto grad cząstek asfaltu który zostawiała za sobą ciężarówka. Mam nadzieje że mu pałkarze doje##li odpowiedni mandat za to.

Wysłane z mojego MT27i

Czyli na światłach stałeś i dana sytuacja miała miejsce jak wszyscy ruszyli, prędkość znikoma...

Opublikowano

Zobaczę jak się wyrobie z robotą dzisiaj to może też zawitam

Opublikowano

Tomek ciężarówka już jechała jak staliśmy na światłach chwileczkę. Po dojechaniu do niej była ta akcja. Prędkość może 60km/h.

Opublikowano

szkoda furmanki ...tak ,czy tak :kwasny:

Opublikowano
Tomek ciężarówka już jechała jak staliśmy na światłach chwileczkę. Po dojechaniu do niej była ta akcja. Prędkość może 60km/h.

Pomaluje się :wink:

Opublikowano
Efekt jak efekt....d*pa nie urwana z tego co Maniek mi dzwonił......małe ...czarne....i coś tam błyszczące....mówił ,że wygląda jakby go dobrze ktoś umył....ponoć sygnalizował Hammerowi ,że miało być inaczej ale Tomek tylko Ludwika w tych momentach dolewał do pracownicy przy płukaniu by mu odebrać argumenty :grin:

:decayed:

:polew::polew::polew:

momentami sie pieniło, więc może i ludwika tam cos doloł :decayed: Jak dla mnie to różnica jest mega, mnóstwo rys poznikało i nie ma żadnych hologramów, po ostatniej, nieudanej polerce dachu :wink: Tylko jak przyjade dzisiaj to nie patrzcie na przedni zderzak, bo w ogóle go nie ruszaliśmy, czeka na dokładke :wink:

a tak w ogóle to :hi:

Opublikowano

Siemka :hi:

Dzisiaj również się pojawię :naughty:

Mam prezenty dla lipcowego solenizanta :grin:

Opublikowano

Ja muszę opłukać moje padło i też się pojawię :D

Opublikowano

Jak by ktoś szukał tylnich hebli 288 z B7 3.0 TDI to mam cały komplet do sprzedania.

Wysłane z mojego MT27i

Opublikowano

To i ja sie pojawie. ( Tomek, mam nadzieje ze będziesz z tym laserem)