Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 fajne te kapelusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 srb38vx fajne te kapelusze Podjechał byś Jendruś kiedyś na spota a nie tu........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pretor....Jędruś zarobionych teraz jest......trza ze 3-4 dychy naszporować do be 8 ...... Ja na jego miejscu sprzedał bym tego golasa ( ) i kupił.... ..UNIKAT - S line - Bi XENONY LEDY SKÓRY DVD TV FULL (3484745385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ładna C6 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ładna C6 . no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kto będzie w czwartek na spocie? Wysłane z mojego MT27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kto będzie w czwartek na spocie? Wysłane z mojego MT27i Ja:decayed: do godziny 21.30 potem do roboty zbywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wpadnie też kolega z SK którego jeszcze u nas nie było. Wysłane z mojego MT27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kto będzie w czwartek na spocie? Wysłane z mojego MT27i ja mogę być koło 21:30....do 21 w pracy jestem Kto będzie w czwartek na spocie? Wysłane z mojego MT27i Ja:decayed: do godziny 21.30 potem do roboty zbywam się miniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zna się ktoś na pralkach? Jestem na etapie kupna, pralka powinna spełniać poniższe kryteria: - ładowana od frontu - głębokość do 45cm - 6kg załadunku - prędkość wirowania min 1200obr/min - w miarę rozsądne zużycie prądu/wody Zastanawiam się nad firmami: - Samsung, niezłe parametry, przyzwoita cena, ciekawy design, funkcja Eco Bubble - ktoś miał z tą funkcją do czynienia? działa to ? - LG - z uwagi na cichy silnik indukcyjny - Gorenje - nie jest robiona w Chinach, niezłe parametry jakieś podpowiedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 mam Bosch'ke ....pierze,wiruje ,suszy....czy jest ekonomiczna to nie wiem...na razie pradu i wody nie odcięli ....a te obroty (1200)....to ciekaw jestem ,czy wogóle osiągają pralki ,czy tylko tak opisane są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Artur to jest tak jak z twoim silnikiem, jak wymienisz większość części to będzie jechało jako tako ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- przepraszam "kręciło" jako tako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi