H4mm3R Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Poszukaj w rozpisce zigareten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 .Grzesiek ty masz podobno moje wyjmaki i klucze to baryła z Jastrzębia tak powiedzała może one kiedyś były Twoje (wyjmaki), ale jakie klucze:mysli:?? ---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- Bezpiecznie od zapalniczki ma jaki numer ?....wczoraj w nocy zrobiłem zwarcie i nie chciało mi sie juz szukać nr 33 i ma 15A wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Poszukaj w rozpisce zigareten... ..........nr 33 i ma 15A wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ja też dzięki:wink: Mi też było miło:wink: ale do czasu.... bzykam se do domu powiedzmy że szybko:grin: a tu notlauf... turbina zgasła:kwasny: zgasiłem, odpaliłem turbo żyje ale oświecił się check:kwasny: auto jeździ ok, check sam zgasł a po podpięciu wywaliło błąd górna granica doładowania przekroczona. Narazie będę jeździł a jak się powtórzy to się będę martwił. Mam nadzieje że to nie początek końca turbawki bo przy moim stylu nie wchodzą w grę przytarte kierownice:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 krecikj5 Zamieszczone przez krecikj5 Ja też dzięki:wink: Mi też było miło:wink: ale do czasu.... bzykam se do domu powiedzmy że szybko:grin: a tu notlauf... turbina zgasła:kwasny: zgasiłem, odpaliłem turbo żyje ale oświecił się check:kwasny: auto jeździ ok, check sam zgasł a po podpięciu wywaliło błąd górna granica doładowania przekroczona. Narazie będę jeździł a jak się powtórzy to się będę martwił. Mam nadzieje że to nie początek końca turbawki bo przy moim stylu nie wchodzą w grę przytarte kierownice Nie przytarte lecz zapieczona zmienna geometria . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 no tak zapieczona geometria ale to i tak raczej nie możliwe bo to auto lata kilka razy w tygodniu po autostradzie z prędkościami sporo wyższymi niż dozwolone i obrotomierz często chodzi w całym zakresie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 no tak zapieczona geometria ale to i tak raczej nie możliwe bo to auto lata kilka razy w tygodniu po autostradzie z prędkościami sporo wyższymi niż dozwolone i obrotomierz często chodzi w całym zakresie:wink: Czasem i to nie wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 pożyjemy, zobaczymy. Jak się jeszcze powtórzy to turbo na stół i będziemy czyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 pożyjemy, zobaczymy. Jak się jeszcze powtórzy to turbo na stół i będziemy czyścić znam osobę ,której byś mógł to powierzyć................ godna polecenia.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ok dzięki za info, jak się powtórzy będziemy coś myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ok dzięki za info, jak się powtórzy będziemy coś myśleć tylko nie dawaj auta arturowi bo jeszcze będziesz musioł tarcze kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi