Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] ...i następna stówka stuknęła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

he he he ... dopiero sie dotarl ... :naughty:

Opublikowano

Hhahahah od razu mi się przypomniał film "Zmiennicy".Tam też koleś trąbił :decayed:

Opublikowano

Hhahahah od razu mi się przypomniał film "Zmiennicy".Tam też koleś trąbił :decayed:

dokladnie :kox:

Opublikowano
  • Autor

W tym sęk Prezes, w tym sęk :D

Opublikowano

Ja bym sie juz martwił..ale podobno Audi jest niezniszczalne/nie licząc turbo/ :th:

Opublikowano

Mi tez sie przypomniał stary dobry film :polew:

Opublikowano
:polew: Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować :naughty: :oklaski: Życzę temu silniczkowi i Tobie żeby pięknie służył przez kolejne 300 tys. Powinien dać radę :kox::hi:
Opublikowano

Ojcu w Omedze B, 2,0 16V Pb wybił ostatnio taki sam przebieg. Mimo tego silnik w idealnym stanie :th:

Opublikowano

Mój traktor na 300 tysięczny kilometr dostał koksu. :decayed:

Gratuluję i życzę kolejnych x-kkm :th:

Opublikowano

marek_gie a gdzie szampan i fajerwerki? :wink4: Filmik :th:

Opublikowano

1,000,000 tylko życzyć :thumbup: :oklaski:

Opublikowano

Co to dla TDI.Nawet jakby była benzynka to przy rozsądnej jeździe też by jeszcze pohulała.

Gratulacje i obyś bił bez problemów następne setki.

Opublikowano

Jak będzie 600 tysi mam nadzieję zaprosisz na wódkę , bo teraz te 300 to tak jakoś się nie zachowałeś :decayed:

Opublikowano

mi dziasiaj 250.000 stuknęło hyhy, realnie pewnie mam gdzieś z pincet tysi, ale...czego oczy nie widzą to secu nie żal :tongue4:

Opublikowano

może przesadzam ale już widzę jak jakiś Polak kupuje ten samochód i za tydzień stoi w komisie jako super okazja z przebiegiem 99tys.km

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratulacje Marek :)

Dobiłeś do ładnego wyniku :th:

Ktoś tam o turbince pisał ,że niby nie tak trwała jak silnik.....ja nic nie wiem o tym żeby ktoś ja naprawiał czy wymieniał w tym audi :mysli: podejrzewam ,że jest od nowości :naughty:

p.s zbadałeś moc...Rogal coś wspominał na jeżdzie próbnej ,że jeździ lepiej niz seria...pytał o boxa... ciekawy jestem :)

Opublikowano

Koledzy, 300 tys km na diesla, jeszcze w Audi to jest NIC. Mojego ojca Mercedesy Sprintery CDI robią czasami 100 tys km w 3 miesiące, jeden ma teraz 1.200.000 km przebiegu, silnik wymieniony został przy milionie i dalej teraz śmiga.

Opublikowano
Cytat: juras 21 Marzec 2008, 20:21

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Det...H%26total%3d653&page=22&row=6

w tym jest juz blisko.

może przesadzam ale już widzę jak jakiś Polak kupuje ten samochód i za tydzień stoi w komisie jako super okazja z przebiegiem 99tys.km

chyba trafiles:) juz go na stronie tronie nie ma wiec moze sprzedany. ale ten drugi jeszcze stoi.

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.aspx?from=list&wl=1&lng=ger&id=5286748&qs=from%3dSearch%26yearfrom%3d2000%26cur%3dCHF%26export%3dtrue%26zipcountry%3dCH%26total%3d231&page=6&row=4