krystianx85 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 mi pękł przy samym zawiasie , przeciolem go do konca i połączyłem wsadzajac w środek kawałek rurki
macieek Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 mi pękł przy samym zawiasie , przeciolem go do konca i połączyłem wsadzajac w środek kawałek rurki To miales prosta sprawe, u mnie chyba trzeba rozbebeszyc pol samochodu, zeby to zrobic. Musze sie za to zabrac, zaliczylem juz 1 albo 2 podejscia i poddawalem sie... No coz do 3 razy sztuka Narazie jezdze bez sprysku tylnej szyby
lemak Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 mi pękł przy samym zawiasie , przeciolem go do konca i połączyłem wsadzajac w środek kawałek rurki To miales prosta sprawe, u mnie chyba trzeba rozbebeszyc pol samochodu, zeby to zrobic. Musze sie za to zabrac, zaliczylem juz 1 albo 2 podejscia i poddawalem sie... No coz do 3 razy sztuka Narazie jezdze bez sprysku tylnej szyby Witam i jak za 3 razem poszło, przeszukiwałem własnie awarie tylnego spryskiwacza bo i u mnie nie psika ;(. I jak widze robota pewnie do wiosny poczeka bo w takich warunkach sie niewiele zrobi. Czyli w peierwszej kolejności mam zdjąć tapicerke klapy ?, żeby zdiagnozować w miarę sprawnie awarię ?
macieek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A leje ci sie po podsufitce albo tapicerce? Jesli nie to moze masz tylko dysze zatkane co sie czesto zdarza. Wtedy tylko igiełka i do boju
lemak Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A leje ci sie po podsufitce albo tapicerce? Jesli nie to moze masz tylko dysze zatkane co sie czesto zdarza. Wtedy tylko igiełka i do boju Lania ...... nie zauważyłem więc igiełka może pomoże = oby dzięki , odpiszę czy pomogło , a może jakieś zdjęcie gdzie one sa bo nie przyglądałem się jak leciało a teraz nie mam pojęcia gdzie ich szukać z przodu wiem a tyl ?
macieek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Co gdzie szukac dysze? Dysze sa na ramieniu tylnej wycieraczki. Takie 2 rureczki. wpakuj tam igle delikatnie i przetkaj je. Potem zrob test czy dobrze psika, bo mozesz je przypadkowo poprzestawiac i będą lały nie na szybe a w niebo :gwizdanie: U mnie sie lało z podufitki na tylną rolete - nie sposob tego niezauwazyc. Ale to przerwany wezyk. U ciebie obstawiam zatkane dysze :gwizdanie:
lemak Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Co gdzie szukac dysze? Dysze sa na ramieniu tylnej wycieraczki. Takie 2 rureczki. wpakuj tam igle delikatnie i przetkaj je. Potem zrob test czy dobrze psika, bo mozesz je przypadkowo poprzestawiac i będą lały nie na szybe a w niebo :gwizdanie: U mnie sie lało z podufitki na tylną rolete - nie sposob tego niezauwazyc. Ale to przerwany wezyk. U ciebie obstawiam zatkane dysze :gwizdanie: zgadza się były zatkane = dzięki
Rekomendowane odpowiedzi