B3rgen Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam kolegów decayed Jutro zamierzam zakładać zderzak poliftowy do przedlifta i z tego co doczytałem trzeba robić nowe otwory pod ślizgi. I tu mam pytanie - Czy żadna dziura po starych ślizgach nie pasuje? żeby mieć jakiś punkt odniesienia jak ustawić te ślizgi, chodzi mi o to żeby to przed wywierceniem spasować (wysokość i głębokość osadzenia względem nadkoli) na forum już pewnie nie jeden członek zmieniał zderzak wiec liczę na jakieś techniczne podpowiedzi decayed
chris.lkr Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 przede wszystkim to a z tego co pamiętam, jak ja wymieniałem, to chyba jeden otwór pasuje, dwa pozostałe musisz sobie wywiercić pozdrawiam,
B3rgen Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przeczytałem wszystkie możliwe tematy dot. zderzaków i nie znalazłem odpowiedzi na to co chciałem dlatego napisałem. W tym momencie zderzak już siedzi na aucie i wygląda prześlicznie . Jest tak jak mówisz, jeden otwór od strony lampy pasuje kolejne 2 wywierciłem na nowo. Dzieki i pozdrawiam
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 A nadkola Ci pasowały? A dlaczego miałby by nie pasować? Pasują
Rekomendowane odpowiedzi