razk Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 w moim a4 sedan z 95r. mam w ori identyczne lampki jak kolega marioti. a tak przy okazji w jaki sposob sa te lampki montowane do slupka (jak je np. zdemontowac by dostac sie do zarowki?)? pytam bo u mnie jedna jest podklejona na klej wiec cos raczej jest tam urwane
marioti Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 więc zdaje się że ktoś urwał zaczepy jak wymieniał żarówkę wcześniej i dał to na klej. Normalnie to wystarczy podważyć od góry (przy dłuższej stronie) i wysunąć do siebie. Wychodzi całość.
razk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 zgadza sie, jeden zaczep jest zlamany chyba na krotszym boku (tam gdzie jest tylko jeden)
bory1 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ja miałem podobny problem z lampkami tylko że mi sie część suwaka połamała to skleiłem a zastanawiam się czy nie zamontować sobie lampek w rączkach u góry takie jakie są w a4 b6 plus to co mam w b5 (tylne słupki) jak myślicie będzie dobrze wyglądać??
marioti Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 myśle że dobrze. tylko oryginalnie umieszczone lampki świecą wprost na ręce siedzącego. Jak te same lampki umieścisz przy rączce nad drzwiami to trzebaby pokombinować z ustawieniem lustra bo może świecić w sufit :-)
adasko19855 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zrobiłem fotki tak jak to wygląda w oryginale. Foty są robione komórką ale może ci się przydadzą żeby oblukać co i jak. a powiedzcie mi jak to najprosciej podlaczyc bo zakupilem i teraz kombinuje :/ dzieki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi