hiena Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 dalem za nie moje wczesniejsze felgi 18":D nie wiem jakie miałeś wcześniej felgi ale raczej miałeś farta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 nieziemskiego:D Ori kolka plus nowe oponki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 A jak dziurki wybiera, odczuwasz jazde po naszych slicznych drogach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 no doszedlem do wniosku ze trza miec max glebe do tych kol... do 1BE nie pasi i chyba zostana te kola co sa. a co do karbonow to powolutku.. az sie wszytskie uzbieraja. [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 13:00_________________________________________________moja zaba kula sie juz na 1BE :gwizdanie: pokarz fotkę na nowym zawiasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jutro jak ladnie furke wymyje;) pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a kolega miał przyjechać i się pochwalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 przyjade przyjade;p tylko jest troche pazdziochowo bomyslalem ze nizej pojdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 -cóż - 1BE -nie położysz niżej niż 2 centy... - szukaj czegoś tak z -4cm - wtedy jakoś wygląda... - ja już mam srężynki -4 - na wiosne wejdą w auto razem z 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 no to bedzie total kozak... mi chyba jednak starczy tak jak jest. d*pa troche wyzej siedzi. wazne jednak ze duuuuuzo lepiej sie jezdzi. I tak cud ze udało mi sie zalozyc kompleytne zawieszenie 1BE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Szkoda że nie pojawiłeś się niunią w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no szkoda szkoda, ale dobre i to ze oblookalem wasze furki i poznalem kilka nowych klubowiczow;) [br]Dopisany: 28 Październik 2008, 16:35_________________________________________________a kto mi powie kto sprzedawal na forum xenony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a kto mi powie kto sprzedawal na forum xenony?? Znaczy HIDa? sokolnh Przynajmniej w wakacje miał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no hida;p bylem w krakowie i sie z nim widzialem, moglem wczesniej pomyslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no hida;p bylem w krakowie i sie z nim widzialem, moglem wczesniej pomyslec. Ja kupiłem od niego 6000K I jestem zadowolony, przynajmniej na tą chwilę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no oks... a powiedz mi jak z widocznoscia... bo mi zalezy na [poprawie widocznosci, dzisiaj wracalem z poznania to nic nie widzialem:/ masz porownanie zwykla zoczewka/hid?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a powiedz mi jak z widocznoscia... Na bank przed autkiem zrobiło się duuużo jaśniej, biało świeci troszkę dalej, widoczność na bank dużo lepsza A wygląd autka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no dobra... przekonales mnie:d 4600 czy 6000K??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 4600 czy 6000K??? Ja mam 6000K :gwizdanie: To moje porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nie no kuwa... kapke lepiej;) dzieks rafalex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ale pamiętaj że najlepszym rozwiązaniem znaczy najdalej świecącym i najbielszym jest 5000K 4300 to trochę żółć 6000 już trochę więcej niebieskiego, ale jak dla mnie to biel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi