topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us jutro orurowanie :gwizdanie: :kox:
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us jutro orurowanie :gwizdanie: :kox: troche długo trwa ten twój montaż
topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 robie wszytsko sam... a mam na glowie zawsze kilka innych spraw wiec to sie rozciaga;p
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 będziesz miał przestrzeń która się nie schłodzi w tym coolerze :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 bo masz prostokąt klasyczny wszystkie inne fmic mają wejście na rurę od rombu
topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 HMM...to chyba go wy***ie ;( ;( ;(
Iverson Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 HMM...to chyba go wy***ie ;( ;( ;( tylko powiedz w którym śmietniku szukać?? !!
SoMeS Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nie ma źle Kalol tylko musi być niżej bo Ci zderzak górę zakryje
MAGIC87 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 wazne ze centralny i tak bedzie wydajniejszy niz seria
topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 co Wy w ogole gadacie:D :> cooler spasowany do zderzaka idealnie, nizej byc juz nie moze. co do chłodzenia, bedzie chlodziło jak z bicza strzelil... niech chinszczyzna sie chowa... i co najwazniejsze za smieszne pieniadze całosc. :chytry:
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 za wsio , toć to za darmo prawie :gwizdanie:,jakbym miał inny silnik, to bym pewnie już do CIebie w tej sprawie pisał , ale przy 1Z szaleństwa nie zrobię także szkoda cashu
topor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 no całość tyle ile CI napisałem na PW;)
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 no to dobry pieniądz , a co potem :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja napisze tylko że ładne auto , zeby miec podgląd na temat :gwizdanie: topor przymierzałeś juz zderzak ??? jak bedzie umieszczona środkowa kratka zderzaka względem icka ??? dużą część bedzie zasłaniać ????
topor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja napisze tylko że ładne auto , zeby miec podgląd na temat :gwizdanie: topor przymierzałeś juz zderzak ??? jak bedzie umieszczona środkowa kratka zderzaka względem icka ??? dużą część bedzie zasłaniać ???? tak to spasowalem ze idealnie cała srodkowa krata zakrywa cały cooler.... umiescielem go specjalnie jaknajnizej. i wyszło calkiem po mojej mysli:D pozniej nwrzuce fotke. Karolku to kiedy jakieś avg vs ajm kiedys na pewno :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja napisze tylko że ładne auto , zeby miec podgląd na temat :gwizdanie: topor przymierzałeś juz zderzak ??? jak bedzie umieszczona środkowa kratka zderzaka względem icka ??? dużą część bedzie zasłaniać ???? tak to spasowalem ze idealnie cała srodkowa krata zakrywa cały cooler.... umiescielem go specjalnie jaknajnizej. i wyszło calkiem po mojej mysli:D pozniej nwrzuce fotke. no to loooz
Rekomendowane odpowiedzi