jozek726 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dobra, nie ma się co wysilać... Karol musisz sobie szczerze powiedzieć: "jeżdżę serią" no niestety albo wprowadzic jakies nowinki techniczne
topor Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 a Ty tę plastelinę z opon :naughty:
topor Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 nie przerabialem tego jescze u siebie wiec nie mam pojecia. Na pewno musisz zaczac od sprawdzen ia cisnienia w kołach i sciagnieciu wszytskich plastikow;)
Flyer Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Jesli w sedanie jest tak samo jak w avancie to podsufitke powiniene sciagnac w pare minut. Poodkrecaj wszystkie raczki, pozdejmuj zaslepki, lampki i inne... powinny byc widoczne sruby. Reszta trzyma sie na zatrzaskach i rzepach.
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 tniesz żeby wyciągnąć a później w środku sklejasz taśmą izolacyjną - nie przeźroczystą ani inną chińszczyzną.
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 tniesz żeby wyciągnąć a później w środku sklejasz taśmą izolacyjną - nie przeźroczystą ani inną chińszczyzną.
Marcintorun Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 trzeba rozłożyć fotel pasażera na maxa do tyłu i wyjdzie przez przednie prawe drzwi lekko naginając
Flyer Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 rozloz fotele i przez tylnie drzwi wyciagniesz jakos
topor Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Pany.. zakochalem sie chyba w jednych kolkach :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pany.. zakochalem sie chyba w jednych kolkach :gwizdanie: pokaz bo ja jak narazie kocham 2 modele
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pany.. zakochalem sie chyba w jednych kolkach :gwizdanie: pokaz bo ja jak narazie kocham 2 modele pokazywał jak był mały - topor DAJ foto
topor Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 hmmm, nie wiem czy pokazywac kurna
mrogal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 hmmm, nie wiem czy pokazywac kurna to kij Ci w ucho nygusie nie rznij dziada pokaz i tak nas na nia nie stac zeby Ci podprowadzic
topor Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 juz mi jeden taki jeno takie cus podprowadzil dziad i oby milosci w c**ju nie zaznał zaraz cos moze pokaze.
mrogal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 juz mi jeden taki jeno takie cus podprowadzil dziad i oby milosci w c**ju nie zaznał zaraz cos moze pokaze. no pokazy
rafalekx Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Łeeeee toporzasty tak ło, jak dla mnie szału nie ma alufelgofile z Was są
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 szału nie ma w sumie to sam już nie wiem jaka felga zrobi robotę i nie spotkamy jej na drodze :gwizdanie:
topor Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 mi sie chyba widzą, mam dosyc OEMowych kol z Audi. Poza tym widzialem rok temu na zlocie w Rothenburgu B6 i na AIRR na tym kole i robila szał.
Rekomendowane odpowiedzi