topor Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 logi zrobione, jest git malina, tak jak sie domyslalem... tani shit jest do bani. To tak jak chce sie na czyms zaoszczedzic... KOWI: co do klapy to bedzie malowana w nast tygodniu;)
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 logi zrobione, jest git malina, tak jak sie domyslalem... tani shit jest do bani. To tak jak chce sie na czyms zaoszczedzic... KOWI: co do klapy to bedzie malowana w nast tygodniu;) Długo sie z tą klapą pertolisz już jakie ET maja te twoje obecne felgi, bo znalazłem oferte z LBN i jest ET48
mrogal Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 logi zrobione, jest git malina, tak jak sie domyslalem... tani shit jest do bani. To tak jak chce sie na czyms zaoszczedzic... KOWI: co do klapy to bedzie malowana w nast tygodniu;) Długo sie z tą klapą pertolisz już jakie ET maja te twoje obecne felgi, bo znalazłem oferte z LBN i jest ET48 trza dystans 10-13 mm
topor Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 ET 48 czyli od S8... moje maja ET 45... a co do klapy to w ASO KIA nie maja terminow...bo gdzie indziej nie pomaluje niestety;p
SoMeS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sam juz nie wiem jak to jest Skoro zakładamy ze seria jeździ na 0,9bara co w żądanym doładowaniu przez ECU zakłada 1948 to u ciebie na logach musiało by wyskoczyć 2700 w żądanym ale tego nie jest w stanie wykrzesać na długo ori turbinka AFN na taki okres jak u ciebie była używana jak stroiłeś softa teraz to kwestia korekty pod BRD no chyba że byś miał przeładowanie ale to tez przecież wtedy nie chce jechać tak jak trzeba <- wiem bo mam u siebie ładowała głupia 2570 to była dobra seria bądź co bądź długo takiego ciśnienia nie ogarniała.. po wyciągnięciu okazuje się że jest igła - luzy w normie i w ogóle wygląda dobrze ta znacznie lepiej trzyma ciśnienie ale jest jeszcze jeden feler... po ostatnich logach można wywnioskować że wysrany jest map sensor dzisiaj w takim razie na siłę wcisnę ten z AWX'a i będziemy myśleć nad tym dalej http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_afn_prosba_o_analize_logow-t123185.0.html;msg1474306#new Topor sorry za offtopa jakie mody dalej szykujesz?
SoMeS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Wanderbaum :slina:ja się za to zbieram i zbieram ale kasy nigdy nie potrafię odłożyć
topor Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 bo pier**lisz sie z jakimis suszarkami, zderzakami od esy sresy... wez sie ogarnij i zmodz w koncu choinke New car:D
SoMeS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 bo pier**lisz sie z jakimis suszarkami, zderzakami od esy sresy... wez sie ogarnij i zmodz w koncu choinke New car:D ok to nie chcesz brd kupić? obwieszę sobie wtedy całe auto
topor Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 wystarczy ze wtryski mi opedzlujesz;p
aju Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Karolku nie masz gdzieś namiaru na zderzaczek z Eski w bdb stanie? szukam u nas w okolicy i coś nie bardzo
topor Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Karolku nie masz gdzieś namiaru na zderzaczek z Eski w bdb stanie? szukam u nas w okolicy i coś nie bardzo kolezka sciaga z UK czesci na zamowienie, wiec zapytam.
aju Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 rsa bierz za bardzo odpustowy do stylu jaki chcę zrobić na suce :gwizdanie:
topor Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 zaraz cale forum bedzie smigac na zderzaku od eski:D
Kowi87 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 zaraz cale forum bedzie smigac na zderzaku od eski:D eee przyhamuj całe forum odrazu, mój szarak tej bajery nie bedzie miał
topor Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 pany, w pon sciagam turbine, co mi jest dokladnie potrzebne do montazu nowej... jakas flansza, cus? kolektor wydechowy zostaje stary czy tez inny musi podejsc?
SoMeS Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 pany, w pon sciagam turbine, co mi jest dokladnie potrzebne do montazu nowej... jakas flansza, cus? kolektor wydechowy zostaje stary czy tez inny musi podejsc? wal na gg to Ci powiem co i jak
Kowi87 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 pany, w pon sciagam turbine, co mi jest dokladnie potrzebne do montazu nowej... jakas flansza, cus? kolektor wydechowy zostaje stary czy tez inny musi podejsc? Topor zanim ściagniesz to zaopatrz sie w graty do jej montazu http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wymiana_turbiny_na_awx-t80069.0.html bo tak to tylko unieruchomisz sobie autko
Rekomendowane odpowiedzi