Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logi zrobione, jest git malina, tak jak sie domyslalem... tani shit jest do bani. To tak jak chce sie na czyms zaoszczedzic...

KOWI: co do klapy to bedzie malowana w nast tygodniu;)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

logi zrobione, jest git malina, tak jak sie domyslalem... tani shit jest do bani. To tak jak chce sie na czyms zaoszczedzic...

Długo sie z tą klapą pertolisz już :decayed: jakie ET maja te twoje obecne felgi, bo znalazłem oferte z LBN i jest ET48 :disgust:

Opublikowano

Długo sie z tą klapą pertolisz już :decayed: jakie ET maja te twoje obecne felgi, bo znalazłem oferte z LBN i jest ET48 :disgust:

trza dystans 10-13 mm
Opublikowano

ET 48 czyli od S8... moje maja ET 45... a co do klapy to w ASO KIA nie maja terminow...bo gdzie indziej nie pomaluje niestety;p :)

Opublikowano

Topor ile mbarów ładuje Ci na logach?

Opublikowano

:decayed: sam juz nie wiem jak to jest :mysli:

Skoro zakładamy ze seria jeździ na 0,9bara co w żądanym doładowaniu przez ECU zakłada 1948 to u ciebie na logach musiało by wyskoczyć 2700 w żądanym ale tego nie jest w stanie wykrzesać na długo ori turbinka AFN na taki okres jak u ciebie była używana jak stroiłeś softa teraz to kwestia korekty pod BRD :wink4: no chyba że byś miał przeładowanie ale to tez przecież wtedy nie chce jechać tak jak trzeba <- wiem bo mam u siebie :wallbash: ładowała głupia 2570 :blink:

to była dobra seria :tongue4:

bądź co bądź długo takiego ciśnienia nie ogarniała.. po wyciągnięciu okazuje się że jest igła - luzy w normie i w ogóle wygląda dobrze :)

ta znacznie lepiej trzyma ciśnienie ale jest jeszcze jeden feler... po ostatnich logach można wywnioskować że wysrany jest map sensor :kox: dzisiaj w takim razie na siłę wcisnę ten z AWX'a i będziemy myśleć nad tym dalej :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_afn_prosba_o_analize_logow-t123185.0.html;msg1474306#new

Topor sorry za offtopa :wink4:

jakie mody dalej szykujesz? :naughty:

Opublikowano

Wanderbaum i koniec :polew:

Opublikowano

Wanderbaum

:slina: :slina:

ja się za to zbieram i zbieram ale kasy nigdy nie potrafię odłożyć :confused4:

Opublikowano

bo pier**lisz sie z jakimis suszarkami, zderzakami od esy sresy... wez sie ogarnij i zmodz w koncu choinke New car:D

Opublikowano

bo pier**lisz sie z jakimis suszarkami, zderzakami od esy sresy... wez sie ogarnij i zmodz w koncu choinke New car:D

ok to nie chcesz brd kupić? :kox:

obwieszę sobie wtedy całe auto :decayed:

Opublikowano

wystarczy ze wtryski mi opedzlujesz;p

Opublikowano

Karolku nie masz gdzieś namiaru na zderzaczek z Eski w bdb stanie? szukam u nas w okolicy i coś nie bardzo :confused4:

Opublikowano

Karolku nie masz gdzieś namiaru na zderzaczek z Eski w bdb stanie? szukam u nas w okolicy i coś nie bardzo :confused4:

kolezka sciaga z UK czesci na zamowienie, wiec zapytam.

Opublikowano

rsa bierz :decayed:

za bardzo odpustowy do stylu jaki chcę zrobić na suce :gwizdanie:

Opublikowano

zaraz cale forum bedzie smigac na zderzaku od eski:D

Opublikowano

zaraz cale forum bedzie smigac na zderzaku od eski:D

eee przyhamuj :tongue4: całe forum odrazu, mój szarak tej bajery nie bedzie miał :naughty:

Opublikowano

moja koza też nie SERIA RULEZ :kox:

Opublikowano

pany, w pon sciagam turbine, co mi jest dokladnie potrzebne do montazu nowej... jakas flansza, cus? kolektor wydechowy zostaje stary czy tez inny musi podejsc?

Opublikowano

pany, w pon sciagam turbine, co mi jest dokladnie potrzebne do montazu nowej... jakas flansza, cus? kolektor wydechowy zostaje stary czy tez inny musi podejsc?

wal na gg to Ci powiem co i jak :wink4:
Opublikowano

Topor zanim ściagniesz to zaopatrz sie w graty do jej montazu

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wymiana_turbiny_na_awx-t80069.0.html

bo tak to tylko unieruchomisz sobie autko :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...