Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niecofalem kupiłemz przebiegiem 230tys a sprzedałem z 280tys mam to w umówie

jesli uważasz ze przez poltora roku zrobiłem kilkaset tysięcy to jesteś :facepalm:

I jak to ma sie do tego wątku PAJaCU ?

Opublikowano
Nie drapać się koty bo zaraz mody wpadną i zrobią porządek:decayed:

mogę i kropka zarobić, ale nie będę tolerował tego że robi się ludzi w ... i kopie mniej winnych:wink:

Opublikowano

Dobrze ze twoje stare b5 ma 100tys i Niemiec trzymał pod kocem :facepalm:

Opublikowano
Niecofalem kupiłemz przebiegiem 230tys a sprzedałem z 280tys mam to w umówie

jesli uważasz ze przez poltora roku zrobiłem kilkaset tysięcy to jesteś :facepalm:

I jak to ma sie do tego wątku PAJaCU ?

w twoich żółtych papierach możesz mieć i wpisany zerowy przebieg, sam byłeś świadom tego w momencie sprzedaży jakie miał przebieg, szkoda że chłopaki z CZ nie mają jaj i nie potwierdzą tego co piszę

Opublikowano

Jak to ma sie do tego wątku pajacu?

Opublikowano
Jak to ma sie do tego wątku pajacu?

tyle że jesteś nie rzetelnym sprzedawcą i powinieneś wylecieć z forum jako 1 z tej listy

Opublikowano

Kogo oszukalem ?

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

Pajacu

Opublikowano
Kogo oszukalem ?

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

Pajacu

:facepalm:

Opublikowano

Pytam sie kogo oszukalem jeśli nie wiesz komu sprzedałem samochód co mu powiedziałem nie widziałeś nawet moje b6 to przestań pajacowac pierdolo z slu

Opublikowano

dalsza rozmowa z Tobą jest jak sikanie na gorącą blachę:doh:

Opublikowano

Odpowiedz krótko kto jest poszkodowany bądź facetem a nie piz*. Napisałeś ze kogoś oszukalem kogo?

Opublikowano
Odpowiedz krótko kto jest poszkodowany bądź facetem a nie piz*. Napisałeś ze kogoś oszukalem kogo?

wystarczało spojrzeć na ogłoszenie które miałeś zamieszczone i Twoją świadomość jaki ma realny przebieg

Opublikowano

Skąd wiesz ze przebieg był kręcony ? W moim b6 pajacu

Opublikowano

Panowie spokojnie. Połowa osób z forum ma auto z cofniętym przebiegiem. Część z tych osób wie o tym a część wierzy w przebieg.

Że Dzo-dzo auto dośc intensywnie uzytkował to kazdy wie, ale nie każdy zaglądał w licznik zeby widzieć przebieg. Możliwe ze auto mial 100-200 tys wiecej ale teraz to już chyba po frytkach.

W sumie to jak sprzedawalem swoje A4 to tez zapomnialem wspomnieć ze sinlik był wymieniany (niby to częśc zamienna tera wiec nie wszystyko trzeba pamietać) .. fakt ze chodził jak burza i wszystko było z nim ok.

Dajcie sobie po razie i skończcie z napinkami :wink:

Opublikowano

Proszę w takim razie na listę bo pier**la z slu sucha plotek hop:grin:

Opublikowano
Proszę w takim razie na listę bo pier**la z slu sucha plotek hop:grin:

gdyby to była plotka nie pisałbym tego

Opublikowano

Napisz uczciwie kto co jak o ile konkret co wiesz wyjaśnimy ta sprawę sam jestem ciekaw co sie mówi za plecami napisałeś A napisz B nie zachowuj sie jak gowniarz

Opublikowano
Napisz uczciwie kto co jak o ile konkret co wiesz wyjaśnimy ta sprawę sam jestem ciekaw co sie mówi za plecami napisałeś A napisz B nie zachowuj sie jak gowniarz

nie będę się wypowiadał w czyimś imieniu i proszę nie udawaj niewinnego, więcej się nie będę wypowiadał w tym wątku:wink:

Opublikowano

Czyli nic nie wiesz coś ci ktoś coś powiedział teraz chcesz stanąć w obronie koleszki i ci trochę nie wyszło

pier**la jesteś Tomek cieżko ci w życiu co?

Opublikowano
Kogo oszukalem ?

Pajacu

musisz tak ublizac innym?nic tylko pajacu,pajacu.zygac sie chce jak to czytam.:facepalm: