Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie czytaj :facepalm: Jak ktoś pajacuje to jak mam napisać ?

Opublikowano
To nie czytaj :facepalm: Jak ktoś pajacuje to jak mam napisać ?

ale nikt cie nie wyzywa od pajaców.wiec ty tez nie musisz.

Opublikowano

Panowie-konkrety, albo załatwiajcie to na PW

Opublikowano

nie obrażając nikogo , temat powinien nazywać " nie czytaj tego " przeleciałem parę stron , jakaś dziecinada. Nie da się tego czytać . Ale to może przez upał :hi:

Opublikowano
Kogo oszukalem ?

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

Pajacu

musisz tak ublizac innym?nic tylko pajacu,pajacu.zygac sie chce jak to czytam.:facepalm:

popieram, nie musisz wyzywać go od pajaców.. trochę kultury

---------- Post dopisany at 00:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ----------

nie obrażając nikogo , temat powinien nazywać " nie czytaj tego " przeleciałem parę stron , jakaś dziecinada. Nie da się tego czytać . Ale to może przez upał :hi:

dokładnie.. sam :offtopic:

Opublikowano

w tym temacie ważny jest tylko pierwszy post. reszta to lanie wody i przepychanki

Opublikowano

A no niektóre dziewczyny lubią poplotkowac :grin:

Opublikowano

Fakty ludzie i tyle na temat

Opublikowano

A co z moją sprawą gdzie kupujący Faster84 nie oddał mi za wysyłkę której nie odebrał, nie bedę szedł na policję o 30zł z hakiem bo koło chu** mi to lata, ale dobrze by było gdyby w tym temacie w pierwszym poście była adnotacja ze koleś leci w kulki i tyle.

Opublikowano

wal do najwyższego na pw i po sprawie

Opublikowano

Najwyzszy jest nie obecny jak widac :) zobacz ostatnia aktywnosc w tym temacie, juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi.

---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

A co z moją sprawą gdzie kupujący Faster84 nie oddał mi za wysyłkę której nie odebrał, nie bedę szedł na policję o 30zł z hakiem bo koło chu** mi to lata, ale dobrze by było gdyby w tym temacie w pierwszym poście była adnotacja ze koleś leci w kulki i tyle.

Szkoda zachodu, lepiej zlap za telefon i sprobuj wyjasnic sprawe.

Opublikowano

Jawor dzwoniłem ale to nic nie pomagało, pomogło jak napisałem że wszcząłem środki żeby został zablokowany w dziale "giełda". Kasa oddana, mój temat zamkniety.

Opublikowano
  • Autor

Najwyzszy jest nie obecny jak widac :) zobacz ostatnia aktywnosc w tym temacie, juz nie mowiac o tym, ze sam klepalem tyle PW i zero odpowiedzi.

I tutaj muszę Cię zmartwić bo na forum jestem codziennie. I to kiedy napisałem w tym temacie ostatniego posta nie ma najmniejszego znaczenia. Wybacz, ale oprócz forum mam jeszcze kilka innych fajnych rzeczy do robienia. Codziennie dostaję masę pw, maili i wiadomości na FB :grin: Dla Twojej wiadomości osobiście na wszystkie odpisuję. Aktualnie mam ok 30 nieprzeczytanych pw.

Oczekujesz ode mnie abym przywrócił Ci dostęp do działu ogłoszeń? A może zrobimy ankietę i niech to użytkownicy zdecydują :naughty:

Opublikowano

I tutaj muszę Cię zmartwić bo na forum jestem codziennie. I to kiedy napisałem w tym temacie ostatniego posta nie ma najmniejszego znaczenia. Wybacz, ale oprócz forum mam jeszcze kilka innych fajnych rzeczy do robienia. Codziennie dostaję masę pw, maili i wiadomości na FB :grin: Dla Twojej wiadomości osobiście na wszystkie odpisuję. Aktualnie mam ok 30 nieprzeczytanych pw.

Oczekujesz ode mnie abym przywrócił Ci dostęp do działu ogłoszeń? A może zrobimy ankietę i niech to użytkownicy zdecydują :naughty:

niezly pomysl:decayed:

Opublikowano

Proponuje:

1.przywrócic

2.nie przywracac

3.wyjeb&ć z forum

:whistling:

Opublikowano

tylko zeby ankieta nie byla jawna..... jestem za:thumbup1:

Opublikowano
tylko zeby ankieta nie byla jawna..... jestem za:thumbup1:

A co to,ja już głosuję na nr 3. wyjeb&ć z forum ....:thumbup1:

Opublikowano

3:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

i to bedzie najleprze wyjscie.chociarz juz wiem jaki bedzie wynik koncowy.:grin:

Opublikowano

Mimo ze też bym głosował za 3 to niestety trzeba przyznać ze w przypadku ankiety sprawiedliwość nie będzie slepa bo będą głosować ludzie którzy z jaworem nie mieli styczności a tylko naczytali się o jego nierzetelności

tutaj demokracja nic nie da , decyzje musi podjąć dyktator :decayed: