turzol Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 Zbrudziwszy mój wątek moglibyście chociaż ustalić datę dla tej biby Z 2-giej strony gdyby się Śląsk zjechał do Was to brakłoby tygodnia na rezanko i
ucho.77 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 składane lusterka a4 b6.mp4 - YouTube następny modzik:whistling:
turzol Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 składane lusterka a4 b6.mp4 - YouTubenastępny modzik:whistling: Tia przydałoby się bo kręcenie do gałą zaczyna mnie dobijać. Tylko jak to zrobił?
barrowiec1 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 W warsztacie jest wątek jak to można zrobić, tam są jakieś moduły domykania szyb zdaje sie, czy jakoś tak... Poza tym kolega KFX miał to rozpracować, tylko nikomu nie chciało się podjechać do niego... a teraz mu się nie chce... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Marcino87 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 składane lusterka a4 b6.mp4 - YouTubenastępny modzik:whistling: Tia przydałoby się bo kręcenie do gałą zaczyna mnie dobijać. Tylko jak to zrobił? Artur będzie zrobione kwestia czasu kostek szukałem ja nie mam takiej może Domin będzie miał
turzol Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Spoko, kostkę i piny już zamówiłem w ASO. A na patent z lusterkami czekam zatem z niecierpliwością
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 czytałeś http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-skladanie-lusterek-automatycznie-zamknieciu-samochodu-162853/
turzol Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 czytałeśhttp://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-skladanie-lusterek-automatycznie-zamknieciu-samochodu-162853/ jasne czytałem, ale tutaj jest tylko funkcja składania
pajda Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Marcin trzeba zrobić najazd Śląska na Mazowsze Ja graty do PDC mam wszystkie - sterownik, wiazki, czujki, glosnik i zderzaki jak tylko pozbieram fanty typu grille, kratki to wioze do lakiernika i montuje. no to grubo stary, dajesz czadu
turzol Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tia... Zwykłych czarnych relingów szukam już 3-ci tydzień i albo trafiam na jakieś przechodzone albo jak chce się zamienić chrom za czarne to znów nie wiedzą jak je zdemontować 2 komplety już odesłałem bo nadawały się na śmietnik..
ucho.77 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 może za bardzo się czepiasz:whistling:
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 może za bardzo się czepiasz:whistling:Ja tam też jestem pedantem jeżeli chodzi o takie rzeczy i byle gówna bym nie zakładał u siebie:whistling:
turzol Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 może za bardzo się czepiasz:whistling: rysa na całej długości po części zewnętrznej w jednym komplecie, w drugim płatami odchodziła farba Oczywiście gadka przez tel " Panie igiełki, można z nich jeść etc"
domin79 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 może za bardzo się czepiasz:whistling: rysa na całej długości po części zewnętrznej w jednym komplecie, w drugim płatami odchodziła farba Oczywiście gadka przez tel " Panie igiełki, można z nich jeść etc" czyli standary każdy tak mówi:facepalm:
ucho.77 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 tak niestety jest z naszymi handlarzami
pajda Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 może za bardzo się czepiasz:whistling: rysa na całej długości po części zewnętrznej w jednym komplecie, w drugim płatami odchodziła farba Oczywiście gadka przez tel " Panie igiełki, można z nich jeść etc" pozostaje tylko ASO :naughty:tam już nie będzie się do czego doczepić
Fr0styyy. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 może za bardzo się czepiasz:whistling: rysa na całej długości po części zewnętrznej w jednym komplecie, w drugim płatami odchodziła farba Oczywiście gadka przez tel " Panie igiełki, można z nich jeść etc" pozostaje tylko ASO :naughty:tam już nie będzie się do czego doczepić Poza ceną
Marcino87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Turzol podłączyłeś tego solara ?? Powiem Ci dziś mi nawet ten solar działał w takim naświetleniu i temperaturze. To chyba będzie cały czas chodzić do póki będzie jasno
turzol Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Turzol podłączyłeś tego solara ?? Powiem Ci dziś mi nawet ten solar działał w takim naświetleniu i temperaturze. To chyba będzie cały czas chodzić do póki będzie jasno Wtyczkę i piny już mam, za to brakuje czasu na grzebanie w Dziwne, że chodziła dmuchawa przy temp zewn jaką mamy. Poczytam w ELSIE jakie są warunki żeby to działało jak należy ---------- Post dopisany 10-04-2013 at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2013 at 21:31 ---------- Takie na szybko z tel Relingi w czerni Wysłane z mojego MT11i
Rekomendowane odpowiedzi