miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 sorry za głupie pytanie ale czemu jeszcze nie masz s-line albo s4 exterior packet
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 sorry za głupie pytanie ale czemu jeszcze nie masz s-line albo s4 exterior packet Albo chociaż dokładek w kolorze
wrclaguna Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Czekamy bo autko zmieni sie na plus
AZIK Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 widziałem Cię dziś na browarze z rańca!!! w str. Czułowa pomykałeś.... zaspany-brak reakcji na klaksony Następnym razem otworze Ci drzwi.... No chyba że to nie byłeś Ty
devey Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 bryczka, fotele, ogólnie Nie podchodzą mi tylko listwy 'ala drewno', ale to tylko moje zdanie Ważne, żeby była bezawaryjna
turzol Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 widziałem Cię dziś na browarze z rańca!!! w str. Czułowa pomykałeś.... zaspany-brak reakcji na klaksony Następnym razem otworze Ci drzwi.... No chyba że to nie byłeś Ty Tia możliwe że ja, bo pomykam tamtędy codziennie do pracy . Z rańca zazwyczaj ciężko ze mną o kontakt ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- bryczka, fotele, ogólnieNie podchodzą mi tylko listwy 'ala drewno', ale to tylko moje zdanie Ważne, żeby była bezawaryjna thx Boazeria już dawno out, zastąpiona szczotkowanym alu 1NK
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wszystko w swoim czasie. ess czy es-line
ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 grubo zakładaj graty z garażu i będzie miodzio:naughty:
Marcino87 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Hula już Ci ten solar podłączyłeś ??
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Takie na szybko z tel Relingi w czerni http://img.tapatalk.com/d/13/04/11/mydyteha.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/04/11/yqeby2yp.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/04/11/qu2ajezy.jpg Wysłane z mojego MT11i BTW ZNajome garaże..
turzol Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wszystko w swoim czasie. ess czy es-line cały pakiet z esy lezy i czeka na lakierowanie. Poza tym musze dokupic w ASO brakujące kratki, grille, mocowania, listwe czarną pod klape a to "troche" $$$$
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wszystko w swoim czasie. ess czy es-line cały pakiet z esy lezy i czeka na lakierowanie. Poza tym musze dokupic w ASO brakujące kratki, grille, mocowania, listwe czarną pod klape a to "troche" $$$$ Trzymam kciuki
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wszystko w swoim czasie. ess czy es-line cały pakiet z esy lezy i czeka na lakierowanie. Poza tym musze dokupic w ASO brakujące kratki, grille, mocowania, listwe czarną pod klape a to "troche" $$$$ Trzymam kciuki dorzucił byś się a nie tylko trzymasz kciuki
miszka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 jak coś to mam samą ramkę grilla S4 w zderzak
mastapi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 witaj widzę w Twoim awatarze takie fotele recaro jakie zamierzam nabyć od Marcina z forum . napisz proszę jak możesz jak to załorzyć żeby wszystko chulało. wiem że pewniakiem musze wymienić klimatronik na taki z grzanymi fikołami. co jeszcze jest potrzebne i jak to zrobić albo może masz namiar na kogoś kto to ogarnia? pozdrawiam
turzol Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jako, że do kompletu pakietów fabrycznych brakowało mi tylko pakietu "bagażnik" postanowiłem go dorezać i oto efekt.
wladi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No roletka extra a te paski boczne można osobno kupić?
Rekomendowane odpowiedzi