Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 na poczatku chodziło i mi o sam skaner tylko tallib namieszał tym brotherem :gwizdanie:
mentryb Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja mam brothera ale dcp-j125. jesli chodzi o wymiary to napewno jest wiekszy od poprzednika Hp ale to dlatego ze kartki do drukwania sa w drukarce, a w hp w podajniku. Ja jade na zamiennikach tanich jak barszcz. Bo to jest tak. Kupujesz tania drukarke to na tusze wydasz, dasz drozej i tusze masz tansze (minus tanie tusze ale glowice sa w drukarce, tania drukarka drogie tusze ale glowice sa w katridzach)
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 to jak z tym czyszczeniem głowic?? szczerze mówiąc nie wiem na czym to polega miałem HP obecnie mam canona i tam nic nie czyszcze, drukarka ode mnie też nic niechce poza zmianą tuszu
MaxG Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 to jak z tym czyszczeniem głowic?? W urządzeniach Brothera działa taki system przeciwdziałający zasychaniu głowic. Wystarczy że drukarka jest podpięta do prądu i urządzenie raz na jakiś czas przepycha dysze.
talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 to jak z tym czyszczeniem głowic?? W urządzeniach Brothera działa taki system przeciwdziałający zasychaniu głowic. Wystarczy że drukarka jest podpięta do prądu i urządzenie raz na jakiś czas przepycha dysze. włączy się to czyszczenie w moim przypadku raz na 2-3 tygodnie.. ale na wskaźniku nawet nie widze zeby wtedy ubywalo.. a jak ubywa to w bardzo niewielkim stopniu ...
Rekomendowane odpowiedzi