Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LEON CUPRA 2.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:) gapa ze mnie.
Opublikowano

Co tak szybko sprzedajesz ?

Nie szkoda Ci Leonka ?

Opublikowano
  • Autor

Leonik fajny ale jednak potrzebne jest mi większe auto. Szkoda mi leonika bo jest naprawde w dobrym stanie ale tęsknie za audi wiec jak kupie inne auto to napewno troche uśmierzy ból po leonie :P

Fakt Błażej te auta mają charakter, co do przyśpieszenia to fakt jak na leona to jakoś sie odpycha ale jak wiadomo mocy z czasem zawsze chce sie więcej :naughty:

P.S dzięki Paweł za aukcje! :wink:

Opublikowano

będzie eS Cztery? :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie ma innej opcji :decayed:

---------- Post dopisany 30-10-2012 at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 15:58 ----------

No i LEON sprzedany :D

Opublikowano

czyli powrót do audi ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma innej opcji. Padło na S4 b6, poszukiwania trwają :)

Opublikowano

no to ładnie, czekam na afekty poszukiwań. :kox:

Opublikowano

czemu b6?

Opublikowano

Buba odpowiem za Nowka ;)

dlaczego nie b5 :>

dzwiek i kultura pracy v8 ;)

pozatym zarazilem go po s6 i teraz a8 silnikiem 4.2 .... w dodatku polaczanym z tipem :)

po prostu wygoda ....

jak ktos nie ma parcia na mega szybkie auto to 4.2 to calkiem przyjemny i sprawny daily driver :)

w dodatku calkiem prosty konstrukcyjnie i bardzo dobrze przyjmujacy podtlenek lpg ;)

mimo ze jak wiadomo 4.2 nie jedzie ;> ( wiedza to zwlaszcza posiadacze avn`ow i awx`ow po chipie ) ;) to i tak jest szybsze od 99% aut spotkanych na drodze.

manual robi setke w ok 5.5s a tip w ok 6s wiec i tak jest ok :)

wiadomo ze do dlubnietego s4 b5 nie ma co startowac ale jesli chodzi o auto uzywane na codzien to s4 b6 wydaje sie byc bardzo fajnym autem.

Opublikowano

przekonałeś mnie :decayed:

chociaż ostatnio na hamowni stało rs6 c5 i powiem ci że jakoś dzwięk nie robił szału w porównaniu do mojej. sam się sobie dziwiłem że V8 mi nie przypadł do gustu. oczywiście mowa o ori wydechu

Opublikowano
  • Autor
Buba odpowiem za Nowka ;)

dlaczego nie b5 :>

dzwiek i kultura pracy v8 ;)

pozatym zarazilem go po s6 i teraz a8 silnikiem 4.2 .... w dodatku polaczanym z tipem :)

po prostu wygoda ....

jak ktos nie ma parcia na mega szybkie auto to 4.2 to calkiem przyjemny i sprawny daily driver :)

w dodatku calkiem prosty konstrukcyjnie i bardzo dobrze przyjmujacy podtlenek lpg ;)

mimo ze jak wiadomo 4.2 nie jedzie ;> ( wiedza to zwlaszcza posiadacze avn`ow i awx`ow po chipie ) ;) to i tak jest szybsze od 99% aut spotkanych na drodze.

manual robi setke w ok 5.5s a tip w ok 6s wiec i tak jest ok :)

wiadomo ze do dlubnietego s4 b5 nie ma co startowac ale jesli chodzi o auto uzywane na codzien to s4 b6 wydaje sie byc bardzo fajnym autem.

Nic dodać nic ująć :D Dzięki Paweł za wyręczenie, sam bym lepiej nie odpowiedział hehee

Opublikowano

widziałem leosia pare razy fajny sprzęt,za ile poszedł jeśli można wiedzieć?

Opublikowano
  • Autor

Fajny, fajny ale za mały a pozatym to nie audi :P Prawie odrazu po zakupie wiedziałem, że coś jest nie tak hehe :P

Poszedł za 23.

Opublikowano
Fajny, fajny ale za mały a pozatym to nie audi :P Prawie odrazu po zakupie wiedziałem, że coś jest nie tak hehe :P

Poszedł za 23.

dobry zart z tym 23:wink:

za 30 wystawiony :kox:

Opublikowano

Poszedł za 23.

dobry zart z tym 23:wink:

za 30 wystawiony :kox:

póżniej był chyba za 26k wiec to nie żart :)

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie Fucken! Ostatecznie był za 26 ale do 24 maxymalnie chciałem zejść. No ale wyszło 23, ważne że sprzedany :)

Jak był wystawiony za 30 to one wtedy chodziły tak ok 25, a teraz najdroższy jest chyba za 17 koła jak patrzyłem, wiec te 23 to i tak nie jest źle, a to że mnie wyszedł dużo wiecej to normalka, nigdy nie wyciagnie sie pieniędzy włożonych w auto, typu gaz itp.

Opublikowano

Fajne auto,za tę kasę.