drdres Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 chodzi mi o mocowanie tej listwy dolnej przy dole drzwi bo wyżej jest listwa w kolorze auta wiec to nie o tej mowa, gdzie to mogę dostać,gdyż odstają mi dwie delikatnie.
audiomaniak Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dzwoń do ASO, prawdopodobnie o to chodzi 8D0 853 909 B ok 2zł sztuka
dena5 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kolego Pawle dowiedziałeś się ile to kosztuje w ASO ? i czy to jest prawidłowy numer tego mocowania ?
drdres Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witaj niestety nie dowiedziałem sie bo nie jestem w Polsce teraz a auto jest w ojczyźnie,zrobię to odrazu jak przyjadę.Patrzyłem na interncie wpisując ten nr.i wyskakuje dokładnie ta część o którą mi chodziło
15lolo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jedynie Aso , te plastiki lubią pekąc
MASATO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 jak by coś to mam sporo tych plastikowych spinek 1 zł sztuka.
Rekomendowane odpowiedzi