moskal Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 46a.... chodzi mi o pokoj gdzie mieszkał DavidN i Pablono to na pewno nie był to pokój 46a:whistling:ojj...z Tobą też musiało być źle:polew: ja mieszkałem w 41a , szczyt korytarza , ten do którego było rzygane był naprzeciwko po drugiej stronie
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 46a to był ten co po schodach wyłaziłeś w lewo i pierwsze drzwi:wink: ---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:29 ---------- ...pierwsze drzwi po lewej:wink:
czester Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Może ktoś widział, kto u nas narzygał do umywalki, zatkał ją papierem toaletowym i zostawił otwartą wodę ? Przyznam, że całkiem fajny basen zrobił się w pokoju
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 całkiem fajny po względem ilości czy jakości ?? ---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:50 ---------- zreszta w to juz nie wnikam:decayed:
moskal Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 46a to był ten co po schodach wyłaziłeś w lewo i pierwsze drzwi:wink:---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:29 ---------- ...pierwsze drzwi po lewej:wink: to pomyła, chodzi mi o : wchodzisz po schodach , w lewo i do konca prosto- tam zostało narzygane a gosc wychodził z : wchodzisz po schodach , w lewo , do konca i ostatnie drzwi po lewej
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 buhaha:polew: no jakiś kolega se pomylił troszku drzwi:decayed:
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja jebie,człowiek był na parterze i nie miał nawet pojęcia CO SIĘ k**wa DZIAŁA NA GÓRZE namierzcie gościa,jestem strasznie ciekawi co za gość wyszedł od siebie,wszedł do kogoś,narzygał i spokojnie wrócił
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja jebie,człowiek był na parterze i nie miał nawet pojęcia CO SIĘ k**wa DZIAŁA NA GÓRZEnamierzcie gościa,jestem strasznie ciekawi co za gość wyszedł od siebie,wszedł do kogoś,narzygał i spokojnie wrócił łłooo...tego to nie wiedzą nawet najstarsi górale:whistling:
czester Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ktoś jeszcze obrzygał zakopiankę w drodze powrotnej Czarne B7 avant GD.
Arturoo Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Subtelny sposób na nawiązanie nowych znajomości słuchaj , w piatek w nocy słysze hałas na korytarzu , otwieram drzwi a tam wychodzi pacjent z pokoju , sypie pawiami na korytarzu , otwiera drzwi od 46a , wchodzi tam i wali w umywalke. poszedłem za nim ale siedział z geba w umywalce i jakas kobieta go ciagneła z powrotem do swojego pokoju. Ale trzeba mu przyznac ze o porzadek zadbał - u siebie nie narzygał tylko u sasiadów ---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 11:15 ---------- Jesli to jedna i ta sam osoba z tych pokoi i zakopianki to ewidentnie jakas papryczka albo korniszonek nie podszedl
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja tam się nie śmieje z ludzkiego "nieszczęscia":whistling:, bo w pewnym momencie nie byłem "za grzeczny":facepalm: ...ale jak to mówią wszystko jest dla ludzi, nawet te nieszczęsne papryczki czy też korniszonki:grin:
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ktoś jeszcze obrzygał zakopiankę w drodze powrotnej Czarne B7 avant GD. a to my,jade se jade,nagle słysze z tyłu,bardzo kulturalnie -Tomek,mógłbyś się zatrzymać? -teraz? -natychmiast!
poziek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Wypsiu pewnie się stresował przed wylotem
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dokładnie,chciałem się nie zatrzymywać,bo mi jebną kaloryferem w baniak,ale dopiero co oczyściłem łeb z koperku po ogórach i wolałem nie ryzykować pawia,bo on żre wszystko,ścierwo,gwoździe i pinezki i by mi mógł główke pocharatać
poziek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Jakby te ogórki nie poszły w ruch to miałem dla Was nowa ksywkę: "Owocowe chłopaki" A tak jest problem
dixon_ns Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Warto zagłosować, bo zwycięzca plebiscytu otrzyma od organizatorów 15 tys złotych na organizację dorocznego zlotu. http://www.auto-swiat.pl/fankluby
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ja z Tukanem i Davidem_n byliśmy w pokoju 44a czyli na wprost na samym końcu korytarza, nad ranem jak wstałem po 3h snu to podszedłem do drzwi i mówię co tak tu jebie do uja wafla:rant: na co Tukan odpowiedział "to pewnie ty bo też do muszli nacheptałeś" ja myślę niemożliwie bo pamiętał bym:facepalm: Po chwili sobie przypomniałem że koło 4:30 byłem w kiblu i tam kulturalnie zwróciłem % ale nie do muszli bo choć na nogach bym nie stał to nigdy tak nie robię tylko do kibla:facepalm: Ja nie rozumiem tylko jednego że ktoś u nas już spał w pokoju i nie zauważył jak ten słynny sąsiad z cheptał się pod naszymi drzwiami i wszedł do ubikacji naszego pokoju i tam dokończył w muszli:polew:
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Dokładnie , i chciałem od razu uciąć wszelkie spekulacje i domysły : TO NIE PABLO NARZYGAŁ U SIEBIE W POKOJU DO UMYWALKI Wiem , ze został niesłusznie oskarżony , widziałem cała akcje i to gosc z pokoju obok wylazł od siebie , wlazł do pokoju obok i puscił pawia w umywalke Opisałem całą sytuacje powyżej:decayed: Dodam tylko że Ragguś chyba z 10 razy mi powtarzał że to moja sprawka a nic nie widział
moskal Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ja nie rozumiem tylko jednego że ktoś u nas już spał w pokoju i nie zauważył jak ten słynny sąsiad z cheptał się pod naszymi drzwiami i wszedł do ubikacji naszego pokoju i tam dokończył w muszli:polew: Pablo dowiedz sie o nr pokoju tego delikwenta. Jak sie wychodziło od was to pierwsze po prawej , był z kobietą to mozna go namierzyc po liscie
Rekomendowane odpowiedzi