Cris Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 LISTA ZAMKNIĘTA !!! Jak ktoś by się jeszcze chciał zdecydować to będzie lista rezerwowa, zapewne ktoś na pewno zrezygnuje. lista 200 potencjalnych alkoholików :polew:
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Razem z dziećmi na tą chwilę jest 218 osób... Ciekawe ile z tego pojawi się w BT :gwizdanie: W ośrodku jest 240 łóżek, będzie ciasno
filip1001 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 pokoje po ile osób są??jak to wygląda?? pokoje mieszczą 15-20 osób
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 pokoje po ile osób są??jak to wygląda?? na ci pokoj i tak nie bedziesz spal w swoim
Cris Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 pokoje po ile osób są??jak to wygląda?? na ci pokoj i tak nie bedziesz spal w swoim :polew:
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 pokoje po ile osób są??jak to wygląda?? na ci pokoj i tak nie bedziesz spal w swoim I tak zawsze Wszyscy kończą u Moskala a idąc na śniadanie każdy odwiedza nigdy nie zasypiające piętro Ślązaków
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 pokoje po ile osób są??jak to wygląda?? na ci pokoj i tak nie bedziesz spal w swoim I tak zawsze Wszyscy kończą u Moskala a idąc na śniadanie każdy odwiedza nigdy nie zasypiające piętro Ślązaków mozna go nazwać dobrym wujkiem
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobry wujek Moskal from green room zone
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobry wujek Moskal from green room zone po prostu robi dobry mikro-klimat
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 DOBRA UWAGA - TO TERAZ CZEKAMY NA PIERWSZĄ MIĘKKĄ FAJĘ, KTÓRA ZREZYGNUJE
Cris Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 DOBRA UWAGA - TO TERAZ CZEKAMY NA PIERWSZĄ MIĘKKĄ FAJĘ, KTÓRA ZREZYGNUJE Nosfer a to swojego dałeś :polew: :polew:
moskal Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I tak zawsze Wszyscy kończą u Moskala a idąc na śniadanie każdy odwiedza nigdy nie zasypiające piętro Ślązaków ja tam spedzam 98% zlotu :kox: :kox:
Kędzior Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :naughty: Oj, będzie gruuuubo pewnie bedzie lipa jak co roku [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:20_________________________________________________ I tak zawsze Wszyscy kończą u Moskala a idąc na śniadanie każdy odwiedza nigdy nie zasypiające piętro Ślązaków ja tam spedzam 98% zlotu :kox: :kox: nawet sie drzemnac niedasz :polew: :polew:
moskal Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :naughty: Oj, będzie gruuuubo pamietacie filmik pod tytułem : "kto ma sniezke w dópie" ????? cały czas go mam :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :naughty: Oj, będzie gruuuubo pamietacie filmik pod tytułem : "kto ma sniezke w dópie" ????? cały czas go mam :naughty: :naughty: jakos ostatnio nawet o tym wspominalismy :polew:
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :naughty: Oj, będzie gruuuubo pamietacie filmik pod tytułem : "kto ma sniezke w dópie" ????? cały czas go mam :naughty: :naughty: Ojjj Grzesiu był wtedy bardzo zły W sumie, nie pamiętam tego feralnego poranka
Rekomendowane odpowiedzi