slaweq Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Na B5 mi sie nie podoba ...ten niedźwiadek wiszący na lusterku też "srednio" pasuje :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A mi sie podoba :th: A "Niedzwiadek" jest mojej kobiety , nic nie poradze
slaweq Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A mi sie podoba :th: Najwazniejsze ze Tobie sie podoba :th: A "Niedzwiadek" jest mojej kobiety , nic nie poradze A to przepraszam Wiem, że kobiety lubia takie gadżety
ba$ior Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Fajnie to wygląda :th: Wiszący misiek też spox Wiesz czego Ci brakuje...LEDów od S6
moskal Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Fajnie to wygląda :th: Wiszący misiek też spox Wiesz czego Ci brakuje...LEDów od S6 [br]Dopisany: 29 Marzec 2008, 09:56 _________________________________________________Myslałem nad Ledami , chciałem je założyc w takim układzie jak w R8 , mam znajomego , bardzo dobrego elektronika króry by bez problemu zrobił taka listwe z diodami i byłaby tak zamontowana w lampie ze nie rzucałaby sie w oczy gdyby nie swieciła. jest tylko jeden problem , lampy FK sa z tworzywa sztucznego i baaaardzo ciezko je rozkleic , można łatwo zniszczyc. wiem ze ori Valeo Keżor rozklejał bo malował srodki na czarno i mu wyszło. A był tu gdzies na forum post o kolesiach którzy rozklejali i montowali Ledy do B7 wiec atakuj
Iverson Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 przecież Basior już ma ledy ale w zderzaku, dodatkowe ledy w lampach to już festyn będzie
moskal Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Sory , nie zauważyłem. Fakt , jemu już wystarczy
Darkoz Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 przesada... chociaz w niektorych przypadkach wyglada spoko.. np. w B7 przy jasnym kolorze nadwozia (srebrny) i grillu w pakiecie czern hahahaha :th:
ykk Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Darkoz ja nic nie chce mowic, ale w srebrnym by to fajnie wygladalo.. :gwizdanie:
marek27 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Na białym super :th: Na czarnym tylko chrom
Rekomendowane odpowiedzi