Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Swiatla xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg mnie to europejskie - E1 homologacja dopuszczona przez Niemcownie, ale głowy nie dam sobie obciąć ;) :gwizdanie:

Opublikowano

czy da sie po nr sprawdzic czy sa to swiatla europejskie czy angielskie????

W mojej ETKA nie ma takiego numeru (a raczej końcówki AG)..

Ale patrząc na oznaczenia i strzałki to są to lampy dla ruchu prawostronnego.

M.in. strzałki wskazują dla jakiego ruchu przewidziano lampy, tak więc:

- strzałki w lewo - ruch lewostronny,

- strzałki w prawo - ruch prawostronny,

- strzałki w obie strony - ruch prawostronny lub ruch lewostronny.

Opublikowano

To są bi-xenony skrętne ruch lewostronny zółty kierunek 8E0 941 003 AG lewa lampa , 8E0 941 004 AG prawa lampa

Opublikowano

To są bi-xenony skrętne ruch lewostronny zółty kierunek 8E0 941 003 AG lewa lampa , 8E0 941 004 AG prawa lampa

a skąd wiesz? bo ja wszędzie już sprawdzałem i nigdzie nie ma takiego nru z końcówką AG ;) tak z ciekawości pytam :)

Opublikowano

a skąd wiesz? bo ja wszędzie już sprawdzałem i nigdzie nie ma takiego nru z końcówką AG ;) tak z ciekawości pytam :)

tutaj znalazłem te numery ;) .... http://www.a4-freunde.com/showwiki.php?title=Teilenummern+Scheinwerfer+A4+B7

Opublikowano

tutaj znalazłem te numery ;) .... http://www.a4-freunde.com/showwiki.php?title=Teilenummern+Scheinwerfer+A4+B7

dzięki wielkie :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki :good:

To czyli takie jak mi potrzeba bo jak widac ja z uk:):) tylko wolalem zwykle xenony a nie bi bo wyczytylem ze ich juz tak p&p nie wloze:/

Opublikowano

Tylko w B7 nie ma zwyklych xenonow jest tylko bixenon i niestety trzeba troche sie kabelkami pobawic albo kupic przejsciowki z kufateca czy jak to sie tam pisze pociagnac dwa kabelki do sterownika pod kierownice przekodowac Vagiem i cieszyc sie z lepszego swiatla :good:

Opublikowano
  • Autor

Jak ktos mi podpowie jak to dal bym rade sam zalozyc takie lapy ale bedzie problem z vagiem nie moge tu nikogo znalzc kto mi to zrobi a w polsce moze szybciej bym znalazl ale bede tam dopiero lipiec sierpien:/// a juz do tego czasu nazbiera mi sie aktywowac tempomat spryski no i byc moze te lampy:/

Ps. myslalem o soczewce poprostu i hid

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 11:04_________________________________________________Jeszcze jedno pytanko w orginalnych lampach w B6 mialem taki przesuwak w srodku z tylu ktorym zmienialo sie kont swiecenia lampy na europe i uk czy w B7 jest moze tez cos takiego???[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:44_________________________________________________Nikt nie wyciagal orginalnej lampy w B7 ???? jest ten przesuwak czy nie???

Opublikowano
Jeszcze jedno pytanko w orginalnych lampach w B6 mialem taki przesuwak w srodku z tylu ktorym zmienialo sie kont swiecenia lampy na europe i uk czy w B7 jest moze tez cos takiego???

W B7 takiego czegoś nie ma :confused4: Jest tylko specjalna folia ktora nakleja sie na lampę w odpowiednim miejscu .

Opublikowano
  • Autor

DZIEX:):)