losix Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam oto kolejne moje audi poprzednie bylo AUDI TT 1,8T quattro 180km Teraz jest audi A4 B6 2,0 plany modzenia + wyposazenie napisze potem i jakas sesyjka bedzie w weekend potrzebowałem większego auta TT niestety już nie wystarczała a teraz do rzeczy z tego co widzę w aucie to napisze o wyposażenie: - kolor ebonyschwarz niby to czarny metalik - 6 poduch - lusterka elektrzyne podgrzewane - parktronic - szyby elektryczne z przodu, z tyłu korby - wspomaganie - pelen FIS - skórzany mieszek skrzyni i kiera 4 ramienna - centralny zamek i oddzielne otwieranie bagaznika domykanie i otwieranie szyb z pilota - dwustrefowa klimatyzacja - lampy ksenon z funkcją samo poziomowania + spryskiwacze - przyciemniane tylne szyby - pełny pakiet oświetlenia wnętrza - halogeny - pakiet chrom - radio concert iles glosnikow + sub w bagazniku audi ori - podłokietnik (przód i tył) - kontrole trakcji Plany - kosmetyka lakieru polerka itp doprowadzic lakier do stanu idealnego duzo nie potrzeba ale bedzie robione wiosna - lotka na bagaznik - 2 rurki z tyl - jakas dokladka pod przedni zderzak albo caly zderzak - dolne dokladki w lakier - listwy dzwiowe od S - doprowadzic srodek do idealu wlacznik swiatel, 6guzikow z klimatronika - caly mieszek z galkapikowany + ramka - na lato jakies felgi 17-18 cali + opony - w dalekej przyszlosci zawias bo teraz nowe amory sa moze sie skusze na jakies sprezyny obnizajace do tego czasu - przemyslec sprawe z grillem przedni zeby go dac w kolor - kierownica od b7 multi -wymiana tylnych lamp bo poprzedni wlasciciel zamontowal tjuningowe oddal ori wiec to pierwszy mod bedzie no i to chyba wszystko nie wiem jaki to jest kolor jakis barodz ciemny grafit ktos wie jak sie nazywa pozdrawiam Losix
Rafi78 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dziwna zmiana ja bym raczej jesli już benzyna to szukał coś takiego jak w TT no ale to twój wybór, mam tylko nadzieję, że silnik Cię nie zniechęci, bezawaryjności Faktycznie trochę lepszych zdjęć by się zdało i opis :gwizdanie:
Bielun22 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ładna sztuka!!! ale osobiście wolę tdi.kazdy ma swoje upodobania!!! miłej jazdy!!
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dziwna zmiana ja bym raczej jesli już benzyna to szukał coś takiego jak w TT no ale to twój wybór, mam tylko nadzieję, że silnik Cię nie zniechęci, bezawaryjności Faktycznie trochę lepszych zdjęć by się zdało i opis :gwizdanie: Kręciłeś kiedyś auto do 7tys obrotów?? Jak nie planuje kolega szybko zapier.adlac to silniczek bedzie słuzył Wyposażenie prawie to samo co w mojej było w serii
losix Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 te auto ma byc dupowozem nie do rajdow powoli juz sie przyzwyczajam do A4 a gdzie sie znajduje kod koloru auta ?
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 te auto ma byc dupowozem nie do rajdow powoli juz sie przyzwyczajam do A4 a gdzie sie znajduje kod koloru auta ? w bagażniku masz wlepkę taka papierowa i tam jest
losix Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 tak widzialem wlepe w bagazniku ale jest tez w ksiazce serwisowej kolor to ebonyschwarz
grzes1150 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 b6 2.0 i quattro ... wychodziły takie cuda??? Popraw profil i daj więcej foto.
losix Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 b6 2.0 i quattro ... wychodziły takie cuda??? Popraw profil i daj więcej foto. poprawione
losix Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 takie fele jak moje ładna ! teraz stoi na 15nasce zimowej stalowej ale w planach te alu na sprzedaz i kupno jakiejs 17''/18''
Wandej Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 b6 2.0 i quattro ... wychodziły takie cuda??? Popraw profil i daj więcej foto. szkoda własnie że nie wychodziły łatwiej by było coś mocnego zapodać pod mache w b5 nawet 1.8 miały q
losix Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 znalazlem lotke na allegro ale niemam zielonego pojecia czy jest to ori ? http://allegro.pl/audi-a4-b6-spoiler-lotka-sedan-i2050016133.html i zastanawia mnie kolor czy jest to ten sam kolkor co moj czy bedzie trzeba malowac czy jest ktos w stanie ocenic czy to jest LZ9W ta lotka ? dzis wylot zrobil znaczek 20'' ma znaczenie z tylnej klapy no i listwa na bagażniku przyklejona zabrałem się za lampy ale już za ciemno ... i zabrakło chęci ---------- Post dopisany 25-06-2012 at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2012 at 12:08 ---------- <br /><br /> foto ze spotu Olsztynskiego mala aktualizacja
Rekomendowane odpowiedzi