Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jest tu jakis znawca/sprzedawca rowerów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że przy Twoim wzroście ta rama 19 to raczej mała, lepsza 21", a może lepiej ten o "półkę" wyżej, ale osprzęt też ma klasę wyższy, ramę alu i jakiś tam amor z przodu (w sumie RST, to nie badziewie), a bagażnik czy błotniczki to zawsze dołożysz?, no i 2.5 kg lżejszy

http://allegro.pl/item335715136_nowy_rower_kelly_s_coach_w_super_ratach_109_90zl.html

(tylko też poszukać w 21")

o tu jest i to dużo taniej :)http://allegro.pl/item336621669_nowy_kelly_s_coach_model_07_wysylka_gratis_.html

Opublikowano

21" to ja mam przy wzroście 185 cm - :)

Opublikowano

21" to ja mam przy wzroście 185 cm - :)

Hehehe ja mam 14" przy wzroście 189 cm ;)

Opublikowano

Johnyjurek to chyba używasz górala za BMXa :polew:

Opublikowano

Ci co mówią że krosy takie złe są itp to chyba nigdy na takim nie jeździli, poniżej na zdjęciu jest mój rower którego na prawde nie oszczędzam i nie zamieniłbym na żaden inny "markowy" w tym przedziale cenowym. Co jest takiego złego w tych krosach, konkrety? dsc00169zn0.th.jpg

Opublikowano

Sorki za OT, ale przy takim rowerku to tylko flatland i kariera murowana. :polew:

Opublikowano

bierz kellys'a sam jeżdzę bardzo dużo na rowerze. Można powiedzieć że zawodowo.

jest dużo firm z branży rowerowej. W Twoim wypadu polecam Kellys'a .Używam roweru tej firmy od 6 lat i jestem zadowolony głównie w maratonach i xc. z roku na rok są coraz lepsze.

Mieszkam w mieście gdzie mieści się siedziba. znam doskonale tą markę . Pracowałem w niej przez 2 lata.

potrzebujesz rzetelnej porady pisz na PW.

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

no i qwa jestem w kropce. juz mailem wybrany rowerek i dzis wybierałem sie zamówić ale pomyślałem sobie ze wpadne jeszcze do jednego sklepy no i tak koles (widac ze dosc kumaty) polecił mi unibike-a. no i teraz juz nie wiem. :wallbash: ceny sa porównywalne wiec nie w tym problem. chodzi o model crossfire, natomiast z kellysa miałby być saphix. unibike jest na lepszym osprzęcie (przerzutki, piasty łańcuch szprychy itd) ale optycznie kompletnie mi sie nie podoba. wygląda jak romet "cioci Krysi" :disgust: poradźcie co mam robić? wygląd czy technika?

Opublikowano

Schiller w Opolu znalazłem dwa dobre sklepy z rowerami: pierwszy to Roove, przed OBI, a drugi na Chabrach. W obu bardzo miła i konkretna obsługa, w tym pierwszym mają fajne rowerki Herkules, niemieckie, na Chabrach z kolei sprzedawają amerykańskie Cube. Są to już konkretne rowerki za które trzeba wydać od 1500zł wzwyż, ale zrobiły na mnie wrażenie. Jeśli chodzi o Unibike-a to ponoć mają bardzo dobry osprzęt w przystępnej cenie ( słyszałem i czytałem wiele dobrych opinii ). Tak wogóle to najważniejsze, żebyś się przed zakupem na danym rowerku przejechał, w końcu służy do jeżdżenia. Twojej A4 też nie kupowałeś tylko wzrokiem i danymi na papierze... Nie jestem absolutnie żadnym ekspertem, ale trochę ostatnio czytałem na temat, bo szukam dokładnie tego co ty, czyli dwóch rowerów trekkingowych, dla mnie i dziewczyny !

Sam się jeszcze nie zdecydowałem na konkretny model, bo nie mogę się zdecydować ile chcę przeznaczyć na to...