rychu111185 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam, mam problem z prawym kierunkowskazem a mianowicie raz działa a raz nie działa. Np. gdy dłużej jeżdżę samochodem to potrafi kilka razy się zmienić, raz działa a raz nie, a gdy działa na koniec jazdy i odpalam na drugi dzień to już nie działa. Jeśli ktoś może mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
domin79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam, mam problem z prawym kierunkowskazem a mianowicie raz działa a raz nie działa. Np. gdy dłużej jeżdżę samochodem to potrafi kilka razy się zmienić, raz działa a raz nie, a gdy działa na koniec jazdy i odpalam na drugi dzień to już nie działa. Jeśli ktoś może mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam ..kolega miał podobny przypadek , okazało sie że moduł centralnej elektryki sie wywalił miał podobnie jak odpalał kierunek nie działał , pojeżdził troszke i zaczeło banglać (takjakby sie nagrzewało i było oki)
rychu111185 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki wielkie, na pewno sprawdzę i napiszę czy o to chodziło
domin79 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki wielkie, na pewno sprawdzę i napiszę czy o to chodziło ..możesz też zajrzeć do lampy i zobaczyć czy styki przy kierunku wyglądają oki
luibuki Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 ja bym obstawial na modul ale mozna tez te styki przejzec bo to nic nie kosztuje
krisch Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Też mi raz działał, a raz nie i okazało się że blaszka była za mało wygięta i nie stykała . Czyli okręcić lampę , wyciągnąć żarówkę z oprawką i podgiąć lub wyczyścić blaszki .
rychu111185 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zrobione:) Blaszka w lampie miała wypaloną dziurę przez którą nie stykała się oprawka żarówki (nie wiem jak to się stało). Wygiąłem troszkę w bok blaszkę i teraz jest oki ale pewnie do czasu aż się znowu nie upali, tylko że wtedy trzeba będzie całą blaszkę z lampy wymienić a to już raczej nie takie hop siup:/ Dzięki wszystkim za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi