bajk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 pomyśli się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 bajku - pytanie z cyklu dziwne kapsle do piasty są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 http://img15.imageshack.us/img15/7778/imgp1838.jpg Spoko ale dla mnie jedyne do X to Lico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 niezbyt zachęcające zdjęcie turdzi swoją drogą to identyczny wzór jak moje braidy, które zdjąłem przed założeniem volków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 bajku kiedy zawias? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 troche przymałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 jutro będzie u mnie nowa felga do upalania 18x8 +18 - kolor wziąłem w ciemno RAL 7026 i chyba dobrze wybrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Bardzo łady karton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany 01-06-2013 at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany 09-05-2013 at 10:59 ---------- kilka nowych fotek od Piotrka - fotomotive.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A masz jakieś z "pola bitwy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 ostatnio jakoś nie mogę się wybrać na żadną pojeżdżawkę - albo brak czasu, albo poza stolicą jestem, a jak już mam wolny weekend to nigdzie niczego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Mega zdjęcia prysnąłbym na czarno znaczek przedni - widzę że tył masz "goły" to i z przodu by dobrze wyglądała duża morda bez znaczka (ewentualnie z czarnym znaczkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 mi się podoba tak jak jest, nic nie będę malował dokładka pewnie na dniach wyleci i w końcu założę płytę.. auto gotowe na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Gdzie upalasz w weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 W sobotę wybieram się*do Nowego Miasta pomęczyć las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 W sobotę wybieram się*do Nowego Miasta pomęczyć las Rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Poziek co ty teraz upalasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zobaczysz jak podjadę na rezanie nadkoli Track Day W sumie to możesz mnie na liście znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi