Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] BielunoWóz...:D Jaskinia Zła - POZIOM EXTREME :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe wies kolo Torunia.... dobre :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Z racji Tego ze cały rok byłem grzeczny to Mikołaj był bardzo szczodry :grin::grin: wiec od października Świety nazbierał gratów i mogę się pochwalić ze się działo:

- RNS-E :banan: Wyjmaki do radia z ASO :decayed:

AOo1mF.jpg

- Bluetooth C :P

JvQs9F.jpg

- Schowek pod zmieniarke + Zmieniarka CD + Air bag Off ( jeszcze nie zakodowany) :kwasny:

LS0PVG.jpg

LWfyc3.jpg

- Grzane poślady tył :naughty:

w2YFJK.jpg

- Podłokietnik skórzany

0Kulk0.jpg

- LEDY od Tomnika i podświetlanie przestrzeni nóg ^_^

MtbsNm.jpg

6QDxtY.jpg

xmSWa9.jpg

- Nowa zaślepka na kierownice

pZEOK6.jpg

- Klimatronik 16 stopni

MiP4E3.jpg

sy4t44.jpg

- Spryski mgiełkowe grzane :wink: + adapterki ASO

emvkKt.jpg

- Lampka podsufitki Ambiente + Air bag

09R122.jpg

- Kolor licznik wrócił i nareszcie pokazuje dobrze paliwo :lol:

aZHBpY.jpg

- Dodatkowy schowek w bagaju

oVlLRu.jpg

KksupR.jpg

- Zestaw kosmetyków samochodowych - Prezent :wub:

VbTJmI.jpg

- Wiązka Bose , Centralny Bose

yqQaZb.jpg

No i oczywiście mały serwis:

- Świece żarowe NGK

Hyc2TI.jpg

- Filtr paliwa

- Filtr kabinowy

- Czujnik poziomu paliwa żeby licznik kolor pokazał dobrze paliwo

Co do planów to one się szybko zmieniają... ale już powoli mi się małe gadżety konczą i zostają same grube mody :naughty:

Wielkie DZIEKI dla Wujka z cygańską duszą - R7 Jarek, Wuja Biggmana, i innych Wujaszków.

No i oczywiście Najwieksze uznanie dla prowokatora całej rzeźby 2014/2015 - Wuja z Jaskini Zła Dońka :drinks::buziak:

A tu pare fotek :

6At2ze.jpg5VHwWM.jpgqMHIHb.jpg

n2rTeD.jpg

Nie musicie się ślinić :grin::grin: ale miłe słowo wystarczy :wink:

Edytowane przez Bielun22

Opublikowano

Niesamowite jaki ogrom pracy włożyłeś w ten samochód.
Jestem pełen podziwu i zazdrości :naughty:

Opublikowano

Ale poleciałeś......fiu fiu Gratki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

lecisz ostro z modami :naughty: dobrze ze pojechałes narazie to odpoczne :grin::grin::grin:

Doniek tak ja Ci pisałem to co na palecie trzeba sprzedać i se wyrezamy a4b10 :grin:

Do kwietnia masz spokój :wink:

Opublikowano

Doniu jeszcze cza jakiś patent wyrezac co by kluczyków nie mozna było zatrzasnąć :grin:

Opublikowano
:grin: Ciekawe czy na BT będzie powtórka z rozrywki :decayed:
Opublikowano

Na bogato! :kox::good:

Opublikowano

nie zapeszaj :grin:

Opublikowano

teraz mu sie zabierze kluczyki i niech se grzebie przy samochodzie :decayed: Bielun doj**ałeś z modami :kox:

Opublikowano

:whistling::whistling::whistling:

doyebałeś nie ma co

Jaka barwa ledów środka?

Opublikowano
  • Autor

Nie będzie bo nie dam rady tam być :facepalm:

:whistling::whistling::whistling:

doyebałeś nie ma co

Jaka barwa ledów środka?

4500

Opublikowano

ladnie pocisnales z rezankiem :jerk: coraz ladniej to sie prezentuje

widze ze juz mnie uprzedzili z napisaniem o kluczykach :decayed: no ale modzik do awaryjnego otwierania bagaznika by sie przydal co by brata nie sciagac setki km :grin::grin:

Opublikowano

:slina::decayed:

Opublikowano
  • Autor

co by brata nie sciagac setki km :grin::grin:

Endriu moj brat tyle ma do roboty :):P

Opublikowano

no niezle niezle :naughty: to fakt R7Jarek ma cos z cygana :grin: jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały

Opublikowano
  • Autor

no niezle niezle :naughty: to fakt R7Jarek ma cos z cygana :grin: jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały

R7 to cygan z krwi i kości :polew: ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho :D

Opublikowano

R7 to cygan z krwi i kości :polew: ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho :D

ja polatałem na ngk jakies 1,5 tyg i szlak je trafił, i to nie pierwszy przypadek z tymi świecami ...może ci sie udadzą dawniej ngk były to jedne z lepszych świec

Opublikowano
  • Autor

ja polatałem na ngk jakies 1,5 tyg i szlak je trafił, i to nie pierwszy przypadek z tymi świecami ...może ci sie udadzą dawniej ngk były to jedne z lepszych świec

ja już 3 tygodnie jeżdżę wiec może dadzą rade...a jak nie to Wandejowi wrzuce przez okno bo on mnie namówił i sprzedał mi :grin:

Opublikowano

R7 to cygan z krwi i kości [emoji14]olew: ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho :D

ja już 3 tygodnie jeżdżę wiec może dadzą rade...a jak nie to Wandejowi wrzuce przez okno bo on mnie namówił i sprzedał mi :grin:
Gwarancja do bramy:decayed: Jeszcze nie padła żadna z tych co sprzedałem:wink:

Tapnięte z SGS5