Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:07 Opublikowano wczoraj o 20:07 5 minut temu, andre_23 napisał(a): Powiedz mi w takim przypadku gdzie mam pisać, w których wątkach takie nowe sprawy dotyczące innych aut niż A4 mając gwarancję, że ktokolwiek je odczyta i udzieli odpowiedzi Forum jest podzielone na działy techniczne i odpowiednie modele. Tam należy założyć temat dotyczący danego modelu. Gdzie wyczytałeś na forum, że forum gwarantuje Tobie, że ktoś Ci odpowie? Jesteś w błędzie, tutaj nikomu nic nie przysługuje czy mu się należy. Pomoc na forum jest rzeczą dobrowolna i nikomu się tutaj nic nie należy. Gdy otrzymasz odpowiedź lub pomoc na zadane pytanie to się ciesz, jak nie to trudno. Nikogo tutaj do niczego nie zmuszamy i nie wymuszamy crosspostingiem i bałaganieniem w innych tematach. 12 minut temu, andre_23 napisał(a): Czy to forum jest tylko dla posiadaczy A4? Nie jest, nigdzie tego nie twierdziłem i dlatego prosiłem Cię wielokrotnie o stworzenie własnego tematu pod dany model. 13 minut temu, andre_23 napisał(a): Wydaje mi się, że generalnie w takim celu służą fora, na których udzielają się ludzie znający się na temacie i ludzie czerpiący z tej wiedzy, sami chcący coś zrobić. Dobrze, że o tym piszesz. Tak temu służy forum. Szkoda tylko, że większość uważa, że to droga jednokierunkowa. Czerpać chcą wszyscy natomiast z dzieleniem się już wygląda inaczej (także w Twoim przypadku).
Rekomendowane odpowiedzi