Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym termine to planuje miec fure w warsztacie :decayed: zeby miec czym jechac na vw :chytry:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 173,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Bartek a masz jakąś stronkę o tym weekendzie VAG pod Kościerzyną aby dowiedzieć się więcej.

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ----------

dobra mam :decayed:

Opublikowano

Rok temu była pierwsza edycja pomagałem chłopakom to ogarnąć , w tym roku też tam sie wybieram i trochę im pomóc jest juz 98 aut i mam nadzieje że będzie więcej , do Żerkowa jadę już 5 raz a mania to będzie moja już 12 :wink:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

i tak uważam że każdy zapalony miłośnik vag powinien chociaż raz w życiu pojechać do Austrii na zlot GTI TRFEN który odbywa się w Worthersee

w tym roku byłem tam 6 raz :decayed:

Worthersee Tour 2014 CONEK FOTO on Vimeo

Wörthersee 2014 on Vimeo

Opublikowano

filmiki w deche :thumbup1: na tym drugim byl niebieski pasek ze zdesiem z B6 s-line? :eusathink: coz powiedziec wyczesane furki :decayed: jeszcze trzeba rezac nasze zlomki na takie akcje :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

a ktoś z was wysyłam zgłoszenia na vag event ?? a jak nie to wysylac zgłoszenia na vag weekend https://www.facebook.com/Vagweekend?fref=ts :hi:

to impreza zamknieta? bedzie ew. mozna podjechac polookac? :eusathink:

Opublikowano

To jakiś laminat...napewno nie ori s-line:whistling:

Opublikowano
To jakiś laminat...napewno nie ori s-line:whistling:

:grin::grin:

Opublikowano

Robson bedzie można podjechać i oglądać auta

Opublikowano

w sumie do Koscierzyny nie tak daleko, mozna by sie wybrac :eusathink: zobaczymy jak wypadnie z czasem blizej terminu wszystko sie okaze :decayed:

Opublikowano

Panowie, macie może jakiś lokal , domek(lub ktoś ze znajomych) dla 12-15 osób ( 6-8 dorosłych) reszta dzieci, nad morzem na sierpień ?? Chodzi o fajną miejscówkę no i też cenowo w miarę :wink:

Opublikowano
  • Autor
Panowie, macie może jakiś lokal , domek(lub ktoś ze znajomych) dla 12-15 osób ( 6-8 dorosłych) reszta dzieci, nad morzem na sierpień ?? Chodzi o fajną miejscówkę no i też cenowo w miarę :wink:

To musi być 1domek? Popytam

Opublikowano

Moga byc 2, kwestia tez ceny, lub np kilka pokoi w jakim lokalu ...

Opublikowano

Krzysiek masz dojscie do domkow?

Opublikowano
Zadzwońcie sobie miejsce naprawdę fajne tylko może być problem z miejscami ale warto spróbować jak coś można się na mnie powołać:wink:

Wakacje nad morzem - "Nad Zatoką " Domki Letniskowe - Hel - Półwysep Helski - Wybierz noclegi nad morzem. Wczasy nad Bałtykiem.

Jak coś chcecie załatwić, to nie powołujcie się na wladiego! :decayed::tongue4::evil2:

Opublikowano

Noo, bo jeszcze można wp***dol załapać :grin::grin:

Opublikowano

Trzacha żebym Ci nie musiał załatwić.........sztucznych kłów:grin::grin::decayed:

Opublikowano
Trzacha żebym Ci nie musiał załatwić.........sztucznych kłów:grin::grin::decayed:

No w końcu jakaś propozycja! :decayed: Może będą lepsze niż te co mam...:grin:

Opublikowano

No w końcu jakaś propozycja! :decayed: Może będą lepsze niż te co mam...:grin:

:grin: dobre :decayed:

Opublikowano

i-like-fishing-its-like-yoga.jpg

piątek piąteczek piątunio....

Opublikowano

To mowisz Andrzej pomoczymy kije?