novwy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dobra jak nie ma chętnych na dziś oprócz Tomka i mnie to możemy jutro sie ustawić na 18 pod McDonald
Seikokilla Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Szkoda ze tak wczesnie, no nic moze innym razem. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja mogę być nawet około 19 ale będę [emoji6]
TyBucu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja mogę być nawet około 19 ale będę [emoji6] Tylko dlatego ze trzacha b6 przyjedze?
trzacha197444 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja mogę być nawet około 19 ale będę [emoji6] Tylko dlatego ze trzacha b6 przyjedze? Ale takim golasem jak mój na Forum już nikt nie jeździ, stąd to zaintersowanie To chyba dziś super zlot będzie... Będę ok. 18.20. Wezmę aparat to pomimo aury coś tam pstrykniemy
TyBucu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja mogę być nawet około 19 ale będę [emoji6] Tylko dlatego ze trzacha b6 przyjedze? Ale takim golasem jak mój na Forum już nikt nie jeździ, stąd to zaintersowanie To chyba dziś super zlot będzie... Co ty, to tylko dlatego ze wladi przyznal sie, ze wstydzi sie parkowac obok nas na spotach, bo takie ladne be5 stoja i jego parch wszystko psuje
wladi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dawać te fotki.... Jestem w środku Trafiłeś bez włosów?
Seikokilla Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dziękófffa za spota Udało się w końcu zebrać w większym gronie.
Rekomendowane odpowiedzi