Seikokilla Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nice spota zycze . Ja akurat dzis wracam wiec za jakis czas pojawie sie na spotku,tylko furke musze dolprowadzic do stanu uzywalnosci ponoc skrzynka mi szwankuje. Jak ogarne wpadne. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dzieki Trzacha ze tym razem nie zalales i wpadles na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie ściemniam. W czwartki na 19.00 jeżdżę na basen do Akademii Morskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A ja do biedry po bulki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Grucha, musimy tu jakieś foty wrzucić z czwartku. Spot w końcu był... https://www.dropbox.com/sc/jlu5rvs722xp0da/AACZ2yIxl65lD-yT9tfqb9lLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Pany przypomnijcie mi jak się zwiększało jasność zegarów żonka mi na max zciemniła a ja nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Seiko, żeś dowalił, naszczescie otrzymałem powiadomienie że ktoś się pojawił.Dawaj na nowe forum, a zegary sciemniasz gałką lewą w zegarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Musisz swieczke postawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dzieki za info a Nowe F, obadam niebawem. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ktoś do wilczych laskow śmiga 3 mają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worf Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Hej, jakis spot sie szykuje na dniach ? Widze ze ostatnia aktywnosc w kwietniu byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 większość się przeniosła na inne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Juz pw puscilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ludy, nie walcie w ... wiadomo co Meldować się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam szukam fajnego lokum na tydzień w Chałupach coś polecacie jakiś kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ludy, nie walcie w ... wiadomo co Meldować się! Gdzie sie meldować. Daj im tu spokojnie w szachy grać i popijać herbatke... wiesz gdzie siedzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam od 02-08.07 jestem na urlopie w Waszych okolicach dokładnie w Chłapowie jak coś będziecie zbierać mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 dla potomnych:Spoty w pucku zostały przeniesione na nowe forum.Zamykam drzwi i gasze swiatło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fileo Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Panowie, potrzebuje pożyczyć/odkupić kabel VCDSa do B8 w okolicach małego trójmiasta lub Gdyni. Muszę włączyć qq1. Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi