Misio Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czy ktoś z okolic Pucka organizuje jakieś spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Si, czwartki około 18-19 ale lepiej zajrzyj na AudiTeam tam masz temat o spocie Wysłane z mojego HTC Desire X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygadzista Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam, czy coś się jeszcze dzieje odnośnie spotów Puckich? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 od czasu do czasu są czytaj jeden post wyżej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Oj jak ja bym chętnie się z Wami spotkał... Ale coś mi ostatnio niezbyt do Was po drodze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygadzista Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 W dniu 1.02.2019 o 08:04, Seikokilla napisał: od czasu do czasu są czytaj jeden post wyżej ? Aaa no już widzę czyli na innym forum się dogadujecie ? oki zajrzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ssive Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam kolegów. Ma ktoś dojście do vcds ? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi