Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sie obudzilem ale zaraz chyba znow ide spac :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 173,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co Wy pierdolita spocik był mega dopiero niedawno wstałem:grin::grin::grin:

brqb.jpg

42uy.jpg

Ćwiara tak polewał że pożałował mi nawet Coli więc waliłem samą łychę z lodem:facepalm:

7omb.jpg

---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ----------

Wladi odwieziony do domu, polozylem go z Tomkiem do łóżka bo Jego Zona nie dala rady, Cwiare za włosy wciagnałem na pietro.. urobili sie jak male dzieci o 23 oficjalnie zakonczylismy spot bo chlopaki polegli z tylu :grin:

Dzieki za spota i do zobaczenia chlopaki :wink:

O tak było :decayed: tak to w kubkach to czysta łycha... :whistling::grin:

http://img.tapatalk.com/d/13/08/30/5usutehy.jpg

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

No się urobili jak żaden gad nie chciał z nami pić:decayed: teraz dopiero zajarzyłem co mi ciągle cos po nodze ciekło a to kuźwa ten lód na stole:polew::polew::polew: dobrze że nie było loda pod stołem :polew::polew::polew:
Opublikowano

Wladi auto dotarlo? Bo Zona to lekkie zdziwko zajebala - gdzie jest auto?! :grin:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Noo fura na swoim miejscu juz stoi:decayed: a żona musiał rano za***rdalać autobusem bo mąż się najebał:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Noo fura na swoim miejscu juz stoi:decayed: a żona musiał rano za***rdalać autobusem bo mąż się najebał:polew::polew::polew::polew:

"Monsz" to kierwa na sztywno stał :grin: Wladi gwóźdź programu :polew: byłeś jak ta Twoja foczka na Helu, na brzusiu byś tylko leżał i wydawał dźwięki typu - yyyy... eeee... :polew:

Wracam do domu, Cwiara poskładany jak scyzoryk budzi się w Redzie i - " Wladi.. pijemy..." :facepalm::grin:

Opublikowano

"Monsz" to kierwa na sztywno stał :grin: Wladi gwóźdź programu :polew: byłeś jak ta Twoja foczka na Helu, na brzusiu byś tylko leżał i wydawał dźwięki typu - yyyy... eeee... :polew:

Wracam do domu, Cwiara poskładany jak scyzoryk budzi się w Redzie i - " Wladi.. pijemy..." :facepalm::grin:

W sumie pewnie masz rację, ale ja Cię dopadne a wtedy............schleje jak prosiaka:polew::polew::polew: tak to nie ma cfaniaka jak sie pije, ale potem to podsmiec**jki są z poważnych ludzi:grin::grin::grin: to mówisz że ćwiara jeszcze był niedopity:grin:
Opublikowano

W sumie pewnie masz rację, ale ja Cię dopadne a wtedy............schleje jak prosiaka:polew::polew::polew: tak to nie ma cfaniaka jak sie pije, ale potem to podsmiec**jki są z poważnych ludzi:grin::grin::grin: to mówisz że ćwiara jeszcze był niedopity:grin:

no Panie... :grin: trwało to 20 sekund i znów głową prawie boczną szybę wybił ale pic chciał.. :grin::grin::grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew: jak pojedziemy na zlota to damy ognia:piroman::grin:
Opublikowano

oj damy damy.. :kox: to co w nast czw robimy? beczka bimbru? :grin:

Opublikowano

Specjalistą od bimbru jest Domin ale jak coś damy radę:decayed:

Opublikowano

Kuźwa, wladi, byś zobaczył moją mine wczoraj jak sobie pod domem przypomnialem ze moje piwo lezy u ciebie w aucie :facepalm:

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano
Kuźwa, wladi, byś zobaczył moją mine wczoraj jak sobie pod domem przypomnialem ze moje piwo lezy u ciebie w aucie :facepalm:

Hmmm teraz się chłodzi w mojej lodówce:decayed: jak wpadniesz to wypijemy:wink:

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Komuś wisze jakieś siano po wczorajszej bibie?:whistling: Tylko nie oszukiwać bo 20 tyś to nie będę miał:grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Komuś wisze jakieś siano po wczorajszej bibie?:whistling: Tylko nie oszukiwać bo 20 tyś to nie będę miał:grin:

kieeeerrrrwa a ja się zastanawiam gdzie moje 20 mln za las... :facepalm::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew: Na ..uj mi las:decayed:
Opublikowano

Mi wisisz. Mojo watrobe :polew: :polew:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Taaa i co jeszcze jak Ty już nie masz wątroby:polew::polew::polew: jeszcze kilka dni na pomorzu i flaki zgubisz:wink:

Opublikowano
Taaa i co jeszcze jak Ty już nie masz wątroby:polew::polew::polew: jeszcze kilka dni na pomorzu i flaki zgubisz:wink:

już wyrzygał połowe...:grin:

czekam z miską na nerki... :whistling::whistling::whistling::grin:

Opublikowano

Hahaha to nici z rezania klimy:naughty::decayed::decayed:

Opublikowano

To kiedy mam wpasc na tego browara? :grin:

Opublikowano

Ty juz tez tylko o piciu myslisz