ryszard7562 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 pomorska maszynka do łatania dziury budżetowej http://s13.postimage.org/k0wml1oj7/47593_478624118839896_464985015_n.jpg co za fiuty, już sobie notuję ich nr. rej. wsio ok było,tylko nie kumam,jak można coś zobaczyć na tak małym zdjęciu.Jakiś program trza mieć?
grafi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak się klika w link "cytat" to tak już jest trza się cofnąć jedną stronę i kliknąć w miniaturkę a ona się powiększy
Worf Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Siema. W czwartek prawdopodobie zawitam moja zielona padaka. Kolega co mial problem z n75 bede mial na stanie prawie nofke niesmigana, to mozna cos pomajstrowac i sprawdzic. Jak bedzie pasilo to moze byc na odsprzedaz. Tak jak mowilem u mnie jezdzi N75j od eresa Spocik calkiem przyjemny, szkoda ze ta pogoda taka do d*py.
TyBucu Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Spoko, n75 do mnie wczoraj przyszedł poczta, wiec zabieram się za rzezanie TIP i przy okazji wymienię to badziewie ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Hehe ja tam nie wyściguje się moją niunią ona służy do kulturalnego wożenia się po dzielni:decayed: Nie mowie inaczej, chodziło mi raczej pofatygowanie się do płecka w "konwoju". Chyba ze urządzamy "helskie" spoty przy polo?
grafi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 [h=5]TyBucu posłałem Ci coś na pocztę [/h]
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Spoko, n75 do mnie wczoraj przyszedł poczta, wiec zabieram się za rzezanie TIP i przy okazji wymienię to badziewie ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Hehe ja tam nie wyściguje się moją niunią ona służy do kulturalnego wożenia się po dzielni:decayed: Nie mowie inaczej, chodziło mi raczej pofatygowanie się do płecka w "konwoju". Chyba ze urządzamy "helskie" spoty przy polo? Nono ciekawe kto trafi do Helu:D:D memory five-wladi i wszystko jasne:)
grucha1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Czyli spotkamy sie w celbowie a jak nie bedzie odpowiadac to sie przeniesiem, ok?
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Oki czyli czwartek na 18? memory five-wladi i wszystko jasne:)
TyBucu Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 wladi, ja myślałem ze się spokojnie wozisz po mieście?
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 wladi, ja myślałem ze się spokojnie wozisz po mieście? No przecież pisałem że kulturka:decayed: ja tam auta nie zajeżdżam:wink:
Gornano Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pozdrowienia dla chłopaków od MUSTI'ego i GORNANO z naszego mini spotu:decayed: z Wawy:drunk: na bogato z W-wy
musti Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pozdro dla wszystkich z Warszawki od Goranano i Mustiego
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pozdrowienia dla chłopaków od MUSTI'ego i GORNANO z naszego mini spotu:decayed: z Wawy:drunk: na bogato z W-wy http://img845.imageshack.us/img845/487/20130104220306.jpg A co to za zlot cwaniaczków:naughty:
novwy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nieoznakowane radiowozy ITD: numery rejestracyjne - Moto - WP.PL tak jak mówiłem na spocie nie ma wprost napisane że pomorskie tylko podział ITD czyli jakieś delegatury srebrny focus najczęściej widziany na końcu obwodnicy koło Tesko i na Morskiej gdzie kiedyś był VW Kulikowski
grucha1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nieoznakowane radiowozy ITD: numery rejestracyjne - Moto - WP.PLtak jak mówiłem na spocie nie ma wprost napisane że pomorskie tylko podział ITD czyli jakieś delegatury srebrny focus najczęściej widziany na końcu obwodnicy koło Tesko i na Morskiej gdzie kiedyś był VW Kulikowski troszke racji moge Ci przyznać, ale do dam że ten focus bardzo czesto jest na trasie gdynia głowna- rumia,osobiscie nadzialem sie na nich już na cisowej i w rumi
novwy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 to piszcie kto będzie i gdzie, żeby nie było że niektórzy przyjadą na BP a część na McD
Gornano Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja się postaram ale nie mogę obiecać
Rekomendowane odpowiedzi