VTG Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam nie grzeje mi tylna szyba już 2lata:) od czego zacząć gdzie szukać? Szyba tylna była wymieniana na ori używkę. Klimatronic jestem pewien że jest z B6 bo jest od 18stopni ale moge sprawdzić.
Lu-Gi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 najpierw sprawdź bezpieczniki,potem sprawdź miernikiem czy dochodzi prąd do szyby w ogóle
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czy klimatronik był zmieniany kiedys ? Moze jest z B7 i tu tkwi problemos
VTG Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Klimatronic nie zmieniany pochodzi o do B6 jest regulowany od 18stopni. Gdzie mam stanąć miernikiem na szybie i który bezpiecznik sprawdzić?
Lu-Gi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Weź książkę obsługi i tam masz wypisane bezpieczniki który od czego Nie wiem jak tam jest w b6 ale w każdym innym aucie masz kabelek idący do szyby, do ścieżek grzewczych. odpinasz go, bierzesz miernik i mierzysz
Rekomendowane odpowiedzi