krzyniek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 nie widzicie że to chudineze jest napisane nawet :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wygląda jak Astra II z Brazylii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tak to jest azjata A krzyniek wypatrzył podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ale tu się cicho zrobiło..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 no ale jak zwykle ktos po tygodniu temat odswierza i za chwile znajdzie sie zwyciesca mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 nom ja pierdziele..... znalazłem ten samochód a nazwy nie ma przy zdjeciu...... :wallbash: :wallbash: a to na 100% ten... :polew: Jest tylko : "CAR" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 wyslij mi na pw linka ... pomoge ci szukac nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 17:11_________________________________________________to to nie? [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 17:11_________________________________________________trochę długi link.... Ale szukaj może akurat trafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 arczi, to inne auto, ma inny kształt halogenów i nie ma soczewek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 nie, fakt troszke inne. . Ale firma musi byc raczej taka sama. Może model nowszy czy cus i na boku ma wytłoczony taki jakby "rowek" ale coś w tym jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 a to ma byc w miare nowe? ktory rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 i wątek znowu żyje tylko chudineze oby się pojawił szybko i jakąś wskazówkę by sypnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 jest online, tylko chyba zapomniał co to za samochód i teraz sam googla gwałci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 nawet przegląda temacik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 To jest można powiedzieć nówka początek produkcji 2000r. [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 17:50_________________________________________________właśnie musiałem poszukać kiedy go zaczęli produkować i pisałem podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 szczerze powiem, ze nawet jednej strony w google nie przejrzalem zeby toto znaleźć. jakos mnie odrzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 szczerze powiem, ze nawet jednej strony w google nie przejrzalem zeby toto znaleźć. jakos mnie odrzuciło że co powiadasz Ciebie odrzuciło no to teraz się tak czujesz jak inni szukali Twoich wynalazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 wcale sie tak nie czuje bo nic nie szukam urlop dobrze mi zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 no to wypoczywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi