kepasa Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 chłopy ile tej piany trzeba wpieprzyć do koła całe opakowanie
Kosa-00 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 chłopy ile tej piany trzeba wpieprzyć do koła całe opakowanie i jeszcze trzeba dopapowac tam jest instrukcja
Toretto_1 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 to masa nieresorowana - jedyny problem jaki może byc to wibracje wywołane nierównomiernym ( z powodu nieumiejetnego korzystania z pianki przez uzytkownika ) rozprowadzeniem preparatu na wewnerznych scianach opony ja kiedyś raz urzyłem takiego preparatu nawet zadziałało tylko trzeba dopąpować koło do pełna . tak właśnie jest jak napisałeś tylko jest potem problem z wyważeniem koła (nie polecam takiego preparatu) a i tak bez wizyty u wulkanizatora się nie obejdzie osobiscie nie woże kola zapasowego tylko jak jade w dalszą trase taka powyżej 200km ,mamy przecież telefony a jak jeżdze 7 lat tak ani razu nie zdarzyło mi się stac przez gume na trasie ,przecież z bezdętkowej opony powietrze uchodzi powoli i można to zobaczyć np. przy tankowaniu wystarczy zerknąć wzrokowo quote] Jak mała dziura to uchodzi powoli, wiadomo Ale jak trafisz taką konkretną to i 100m nie przejedziesz. Tak miałem w E klasie teścia na trasie między Strykowem a Brzezinami (jak ktoś jechał to wie co tam można spotkać Złapaliśmy pobocza, żeby w TIR'a na zakręcie nie bombnąć no i tyle było z opony. Piankę to mógłbym co najwyżej wtedy teściowej zapodać, żeby tyle nie gadała
Rekomendowane odpowiedzi