puzzel1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Panowie proszę o analizę logów mojego afn-a. Statycznych nie robiłem, tylko dynamiczne. Robiłem je pierwszy raz i w dodatku sam, dlatego troszkę za szybko stop mi się naciskało i nawet do 4000rpm nie dociągnąłem, dlatego jak cos moge jeszcze raz zrobić. Silnik lapie tryb awaryjny przy predkosci 100-120km/h, wyskakuje tylko jeden błąd 00575 - ten o ciśnieniu w kolektorze dolotowym. Log (0 - 010) Log (1 - 011) Log (2 - 003) Oczywiscie jak na złość, podczas robienia logów nie wpadł ani razu w tryb awaryjny. Czym moze byc spowodowane tak wysokie cisinenie w kolektorze? z gory dzieki za odpowiedzi
vauxhall95 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 auto po programie,turbo do czyszczenia.
puzzel1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 zgadza sie, program jest wgrany. Tylko turbo? zadne egr-y, przeplywki, zawory n75?
danu44 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Robiłem je pierwszy raz i w dodatku SAM, Witaj Michal... Domyslam sie ze jestes bardzo fajnym mlodym czlowiekiem... Ale prosze, badz troszke bardziej powazny i odpowiedzialny. Wszedzie jest walkowane, ze jak logi dynamiczne to w dwie osoby...!!! Nie chcielibysmy za szybko stracic forumowicza i kolege... Poza tym nie mam nic do Ciebie... Pozdrawiam ps. I dlatego nie masz 100% pedalu gazu od 1500 do 4000. I nie staraj sie nam udowodnic ze sie da...
goldi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie masz kompletu logów a chcesz wiedzieć całą diagnostyke turbo na stół
puzzel1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Robiłem je pierwszy raz i w dodatku SAM, Witaj Michal... Domyslam sie ze jestes bardzo fajnym mlodym czlowiekiem... Ale prosze, badz troszke bardziej powazny i odpowiedzialny. Wszedzie jest walkowane, ze jak logi dynamiczne to w dwie osoby...!!! Nie chcielibysmy za szybko stracic forumowicza i kolege... Poza tym nie mam nic do Ciebie... Pozdrawiam ps. I dlatego nie masz 100% pedalu gazu od 1500 do 4000. I nie staraj sie nam udowodnic ze sie da... No niestety sam musiałem robić bo wszyscy znajomi byli w pracy, kiedy ja dzis mialem urlop i chwilke czasu. Ale na takim odcinku, gdzie ruch jest zerowy, więc spokojnie, az tak glupi nie jestem Nie masz kompletu logów a chcesz wiedzieć całą diagnostyke turbo na stół Jarek, nigdzie nie pisalem ze mam komplet logów i chce wszystko wiedzieć. Patryk mi doradził zebym zrobil grupe 003, 010 i 011, to tak zrobilem i poprosilem o analizę - tyle. Napisalem przeciez, ze jak cos to jeszcze raz zrobię. I juz nie sam
danu44 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 To moze zrob (w 2 osoby) taki kompleci, i wszyscy beda zadowoleni... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240739.0 Nie wiem gdzie mieszkasz, ale sklep tam chyba masz...? Sklepowa wsadzasz na chwilke za kolko i robisz spokojnie logi... Pozdrawiam
vauxhall95 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie dotykaj gazu za mocno.Bo zaraz bedzie turbo na stol po czym do smieci i czyszczenie dolotu badz wydechu
puzzel1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie wiem gdzie mieszkasz, ale sklep tam chyba masz...? Sklepowa wsadzasz na chwilke za kolko i robisz spokojnie logi... ta, u mnie sklepowe po 60 lat+, nie wiedzą co to laptop nie dotykaj gazu za mocno.Bo zaraz bedzie turbo na stol po czym do smieci i czyszczenie dolotu badz wydechu tzn chodzi Ci zeby z turbiną w takim stanie nie szaleć teraz za bardzo?
przemik Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Wyczyść sprezarke i zapraszam ponownie z kompletem logów. Temat uwazam za wyczerpany.
Rekomendowane odpowiedzi