Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oszukany.. czyli jak zemścić się na sprzedawcy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Zamówiłem lampę na allegro.. miała być od Allroada .. przyszła od A4 B6 U.S .. Zdjęcie na aukcji było mega małe i mega chojowe, ale zadzwoniłem i zapytałem czy to jest na pewno lampa od tego modelu auta. Babeczka potwierdziła, że jest w dobrym stanie ect. Zresztą to samo było napisane na aukcji.

Lampę dostałem wczoraj.. nie ten model, i naprawiany zaczep. Babeczka w zaparte, że to lampa od Allroada więc porobiłem zdjęcia i wysłałem. Kazała zadzwonić dziś p 10:00.. niestety długi czas nie odbierała po czym wyłączyła telefon.

Prócz zgłoszenia kwestii na allegro i nękania jej telefonami co mogę zrobić ?

Na policję to chyba za błaha kwestia, ale wkurrwia mnie to na maxa jak ktoś tnie w ch*** ludzi na bezczela :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Wrzuc jej numer na portal lesbijek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wrzuc jej numer na portal lesbijek :decayed:

Dobre !

Napiszę ogłoszenie, o sprzedaży B6 S-line w dizlu za 18 tysięcy :naughty: :naughty: :naughty::evil:

Poza tym nie dostałem paragonu :decayed:

Opublikowano

Wziąć 3 znajomych wsiąść w samochód, pojechać wyjaśnić sprawę wziąć pieniądze i odjechać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Koniecznie quattro :)

Opublikowano

Wziąć 3 znajomych wsiąść w samochód, pojechać wyjaśnić sprawę wziąć pieniądze i odjechać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

i gumki żeby dowodów nie zostawić :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie opłaca się, za mała kwota.

Ale będę ją nękał telefonami do końca życia..adres też sobie zapiszę i może kiedyś przy okazji jak będę w okolicy wleci jej ta lampa przez szybę :kox:[br]Dopisany: Styczeń 31, 2012, 04:47:45 _________________________________________________

Koniecznie quattro :)

i webasto :kox:

Opublikowano

Zależy jak daleko od siebie kopiłeś, jak blisko to tak jak kolega Kesu napisał,jak daleko to może ktoś z forum by tam podjechał

Opublikowano
  • Autor

Zależy jak daleko od siebie kopiłeś, jak blisko to tak jak kolega Kesu napisał,jak daleko to może ktoś z forum by tam podjechał

No będzie z jakie pińćset kilometrów.

Spróbuję kwestie rozwiązać poprzez allegro.. babka ma zero komentarzy i jak jej doj**ie pierwszego to raczej już nic nie sprzeda.

Skoro sprzedaje ponad 70 różnych przedmiotów ( 60 z branży motoryzacyjnej ) które nie są ani dobre kolekcjonerskim, ani zabytkami.. więc to jawny handel, paragonu żadnego nie dostałem więc taką kwestię też przydałoby się gdzieś zgłosić :naughty:

Opublikowano

Zgłoś na policję tylko na wstępie powiedz że to oszustwo - psy mają yebla na pod tym względem :cool1:

Opublikowano

No i Skarbówka. Teraz jest ta akcja z paragonami i jeśli tyle handluje a nie dostałeś paragonu to na pewno ją odwiedzą :D

Opublikowano

aaa ... tu chodzi tylko to żeby się zemścić a nie o to żeby kasę odzyskać :gwizdanie:

ale temat :facepalm:

Opublikowano

tu chodzi tylko to żeby się zemścić

no chyba nie wynagrodzić za cięcie w chooja? :cool1:

i dobrze Ragga, napsuj skurwysynom krwi :good:

Opublikowano

Stwórz pani profil na odlotach :bag::decayed: A jak masz numer typa od tego handlu to też jako gay :decayed:

Opublikowano

Ragguś zapodaj link z aukcji tej kobitki żeby ktoś nie był następny :gwizdanie: szkoda tylko, że jeden z "Naszych" musiał być tym pierwszym :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

No i Skarbówka. Teraz jest ta akcja z paragonami i jeśli tyle handluje a nie dostałeś paragonu to na pewno ją odwiedzą :D

" Nie bądź jeleń.. weź paragon " :naughty:

aaa ... tu chodzi tylko to żeby się zemścić a nie o to żeby kasę odzyskać :gwizdanie:

ale temat :facepalm:

Kasa kasą.. dużo tego nie było..ale jak człowiek dzwoni, pyta się tałatajstwa to Ci jeszcze kłamie w słuchawkę bezczel jeden :kwasny:

Można ciąć w choja..ale bez przesady :evil:

tu chodzi tylko to żeby się zemścić

no chyba nie wynagrodzić za cięcie w chooja? :cool1:

i dobrze Ragga, napsuj skurwysynom krwi :good:

Nie popuszczę..wkurwiła mnie konkretnie .

Stwórz pani profil na odlotach :bag::decayed: A jak masz numer typa od tego handlu to też jako gay :decayed:

Babeczka sprzedaje graty, a na jakiegoś typa jest zarejestrowane konto . Stanie się posiadaczką paru aut w super cenie z mega wypasem.. bateria to będzie trzymała jej 15 minut :kox: W dodatku zawsze będzie rozpalona i gotowa na dziki sex :kox:

Ragguś zapodaj link z aukcji tej kobitki żeby ktoś nie był następny :gwizdanie: szkoda tylko, że jeden z "Naszych" musiał być tym pierwszym :kwasny:

Jak wystawie jej komentarz to raczej już nic z tego konta nie sprzeda :decayed:

Opublikowano

Daj numer na PW nudzi mi się to mogę dzwonić :kox:

Albo lepiej daj ogłoszenie w dziale sprzedam audi S4 i RS4 B5 na części i cena za zderzak przód S4 200zł za.,bią ja tele. z forum :decayed:

Opublikowano

Może zrobimy czarna listę na forum?

Oto mój kandydat : http://allegro.pl/show_user.php?uid=7202308

Kupiłem od tego złodzieja tłok z korbowodem miał być do BPW,zrobiłem się bo zaczarował mnie i kupiłem poza allegro na szczęście nie zdążył zakończyć aukcji wiec zarwał negatywa.

Tłok po urwanym zaworze chyba a stopa z innego kompletu 200zl w plecy.Allegro się wypięło.

Opublikowano

zaczarował mnie

Czym wspólnym wieczorem przy świecach ? :decayed:

Opublikowano

Coś tam z ceny zszedł.Ostatnio szukałem silnika do fiata to na 10 telefonów 8 sprzedawców oferowało sprzedaż poza allegro.

Przez allegro największe cwaniaki potrafili doliczyć sobie 300zl za wysyłkę.